Îmbrațișează oameni

10 motive pentru a-ți îmbrățișa aproapele, cât de des posibil!


Începe chiar de azi!

Îmbrățișările sunt incredibil de importante pentru fiecare dintre noi, chiar și pentru cei mai duri. Ele nu numai că întăresc relațiile, calmează, ci și sporesc starea de spirit și încrederea în sine, spune un studiu.

Iată care sunt motivele, pentru a-ți îmbrățișa partenerul, în fiecare zi!

Este unul dintre cele mai bune sentimente din lume.

Îmbrățișările sunt unul dintre cele mai apropiate și cele mai romantice lucruri pe care le puteți oferi partenerului. Este mai mult decât intimitate, este un mesaj convingător care îi spune partenerului că sunteți mereu acolo, că este sigur în brațele voastre.

Știința recomandă

Studiile au arătat că cuplurile care se îmbrățișează în fiecare zi, trăiesc mai mult împreună.

Ajută la evitarea obiceiurilor proaste.

S-a dovedit științific că îmbrățișările ajută la combaterea obiceiurilor proaste. Acestea pot fi fumatul, alcoolul și alte dependențe.

Oferă un alt nivel de comunicare

Terapeuții continuă să susțină că îmbrățișarea este o modalitate foarte eficientă de a vă apropia de partenerul vostru.

La urma urmei, când întâlnești pe cineva, ajungi, de obicei, la un nivel complet nou de comunicare. În plus, este o modalitate de a-i spune că îl veți sprijini întotdeauna și vei veni în salvarea sa, dacă are nevoie.

Îmbrățișările sunt cea mai bună opțiune pentru oamenii ocupați.

Cu toții ne străduim să ocupăm un loc important în lumea concurențială modernă, iar îmbrățișările ajută la compensarea timpului pierdut în cuplu.

Când ești foarte obosit, nu există niciun sentiment mai dulce decât să cazi în brațele partenerului tău și să-i spui cum ți-a mers ziua.

Ajutor împotriva depresiei.

Este dovedit științific, că atunci când îți îmbrățișezi partenerul, corpul eliberează un hormon numit oxitocină.

Oxitocina este responsabilă pentru fericire și satisfacție. Imediat ce îl îmbrățișați pe cel iubit, corpul produce în mod constant oxitocină, ceea ce vă face să vă zâmbiți automat și să uitați tot ce a fost rău.

Normalizează tensiunea arterială.

Cercetările medicale au dovedit că îmbrățișarea vă ajută să ieșiți din depresie. Și cu cât depresia este mai inexistentă în viața voastră, cu atât este mai stabilă tensiunea arterială.

Și cu o tensiune arterială bună, este mai puțin probabil să suferiți de dureri de cap, oboseală și alte probleme de sănătate.

Te fac să zâmbești dimineața.

Când adormi în brațele partenerului tău, te trezești fericit și zâmbitor. Când te trezești mulțumit, de obicei, ai o zi mai bună.

Acesta este unul dintre cele mai uimitoare sentimente din lume, de ce să așteptăm? Îmbrățișați-vă!

Îmbrățișările promovează un somn mai bun.

Când vă îmbrățișați, dormiți mai bine. Îmbrățișările vă ajută organismul să suspende eliberarea unui hormon numit cortizol. Cortizolul este un hormon care eliberează toate sentimentele stresante din corpul tău. Deci, scapi de stres! Și ce ar putea fi mai bine decât asta?

Consolidarea satisfacției și iubirii partenerului.

Studiile au arătat că persoanele care se îmbrățișează mai des, tind să fie mai mulțumite una cu cealaltă. Ele tind să aibă mai multă încredere una în cealaltă.

Deci de ce alte dovezi ai nevoie? Îmbrățișează-ți sufletul pereche chiar acum!


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts

Lasă un răspuns