semne ca ai alaturi un partener bun

10 semne că ai alături cel mai bun partener


Atât de mulți oameni caută semne care să le ateste că au un partener bun. Cu toate acestea, dacă te simți cu adevărat fericit într-o relație, atunci fericirea și iubirea din partea partenerului, vor veni destul de natural. O relație trebuie să adauge valoare vieții și să ne permită să devenim cea mai reală versiune a noastră. Dacă ai cel mai bun partener, el sau ea ar trebui să te facă să te simți special, dorit și sigur. Partenerul ar trebui să îți aducă un sentiment de pace și împlinire și să te ajute să te simți mai pozitiv în ceea ce privește viața.

În cazul în care ai uitat cât de minunat este partenerul tău, aici sunt câteva semne că îl ai pe cel mai bun!

1. Ai devenit cea mai bună varianta a ta alături de partener

Partenerul tău pare să scoată tot ceea ce este mai bun din tine, nu trebuie să te prefaci că ești altcineva în preajma sa, pentru că adevărata ta esență pare să curgă în mod natural. Nu trebuie să te gândești atât de mult la ceea ce să spui sau cum să acționezi, totul vine natural. Dacă ai alături cel mai bun partener, el sau ea te va completa perfect, iar chimia se simte fără efort.

2. Te bucuri, cu adevărat, de prezența sa

Probabil că abia aștepți să petreci timp alături de el sau de ea, iar în timp ce ești la serviciu, gândul îți zboară mereu la momentele petrecute împreună. Nu contează ce faceți împreună, te bucuri întotdeauna de compania sa.

3. Te simți înțeles

În viața noastră, toți vrem să simțim că aparținem unui loc și că cineva ne înțelege gândurile, care ne ocupă mare parte din zi. Cu partenerul tău, toate acestea se întâmplă în mod natural. Când vorbești, el sau ea lasă totul și te ascultă, pentru că ceea ce spui tu contează pentru el/ea.

4. Partenerul te face să îți dorești să fii mai bun/ă

Partenerul nu vrea să te schimbe în vreun fel, vrea doar să fii mai bun/ă. Te va ajuta constant să devii cea mai bună versiune a ta, deoarece își dorește să poți trece peste orice obstacol din viață, cu fruntea sus. De exemplu, dacă vrei să alergi la un maraton, partenerul te va ajuta să îți atingi obiectivul, încurajându-te și asigurându-se că ajungi la toate antrenamentele de care ai nevoie. Partenerul tău este cu adevărat fanul tău numărul unu.

5. Iubește să te vadă zâmbind

Dacă ai cel mai bun partener, își va dori să te vadă zâmbind mereu și îți va face mici cadouri pentru a te binedispune, chiar și într-o zi fără semnificație pentru voi.

6. Își dă seama când ești supărat/ă

Pentru că voi doi sunteți atât de conectați, încât partenerul va observa cu ușurință când nu ești bine. Nu va ezita să te întrebe ce este în neregulă în viața ta și va fi umărul pe care să plângi orice s-ar întâmpla. Observă lucrurile mici, de aceea este cel mai bun partener.

7. Râdeți mereu împreună

Într-o relație cu adevărat fericită, tu și partenerul veți împărtăși glume și veți râde până când vă ia durerea de stomac.

8. Te ajută la treburile casnice și nu se plânge

Cel mai bun partener consideră că treburile casnice se fac împreună, așa că vă veți împărți activitățile astfel încât să nu te vadă suprasolicitată. De asemenea, se simte obligat să te ajute, deoarece știe că într-o relație este nevoie de un parteneriat.

9. Comunicați cu ușurință

Ascultarea activă este esențială pentru o relație sănătoasă. Dacă ai un partener bun, el se va îngriji să aveți o comunicare excelentă.

10. Nu „se împiedică” de micile tale obiceiuri proaste

Nu îi pasă dacă îți lași hainele pe podea câteva zile sau dacă vasele sunt în chiuvetă de seara trecută. Este conștient că vei pune totul la loc, atunci când vei avea dispoziția necesară.


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns