lucruri cu care nu te lauzi niciodata

11 lucruri cu care să nu te lauzi niciodată


Lucruri cu care nu te lauzi – Există o linie fină între conștiință și încredere, iar gândirea pozitivă nu va ajuta la clarificarea acelei linii fine. Încrederea este atunci când știi că poți să acționezi, să urci, să oferi și să faci treabă bună. Pe de altă parte, este o acoperire a nesiguranței și a ego-ului, deci ai tendința de a te lăuda…

A fi lăudăros, nu este semnul unei persoane cu adevărat mature.

Iată câteva lucruri cu care nu ar trebui să te lauzi pentru că ai putea opri oamenii să mai socializeze cu tine.

Iată cele 11 lucruri cu care să nu te lauzi niciodată!

“Încrezându-te încalci normele de modestie și politețe și dacă ai fi cu adevărat competent, munca ta ar vorbi de la sine” – Adam Grant

1. PROMOVAREA LA MUNCĂ

Dacă există câteva lucruri cu care să nu te lauzi, una dintre cele mai importante este promovarea ta la locul de muncă. Da, este inspirat și pozitiv să vezi că o persoană se mândrește cu munca sa, dar dacă ești o persoană harnică, atunci meriți să fii recunoscut pentru eforturilor tale, însă singurii care ar trebui să știe despre această promovare sunt membrii familiei și prietenii foarte apropiați, care doresc doar să fii fericit.

2. DEPUNEREA DEMISIEI

Sigur, fostul tău șef ar fi putut fi cel mai rău din lume, dar lauda cu privire la momentul in care renunți la slujba ta nu este ceva cu care să te lauzi, mai ales în acest climat financiar. Există o mulțime de oameni care nu își pot permite să renunțe la serviciu, deci vorbim despre o poveste pe care să nu o faci niciodată publică, sub forma unei laude.

3. MAȘINA PE CARE O CONDUCI

Doar adolescenții se laudă cu mașina pe care o conduc. Este atat de urât pentru un adult să posteze în mod constant fotografii cu vehiculul său, încât poate atrage multă energie negativă.

4. ECHIPA TA PREFERATĂ A CÂȘTIGAT

Sa te bucuri de victoria recentă a echipei tale preferate, poate supăra o mulțime de oameni. Această formă de laudă îți poate atrage antipatii. Cei care nu sunt interesați cu adevărat de acest sport s-ar putea întreba de ce nu poți înceta să vorbești despre victorie atunci când nu ai participat direct la victorie.

5. CÂȚI PARTENERI INTIMI AI AVUT

Unii oameni pot să-și ajusteze cu ușurință calea pentru a obține o legătură fizică cu orice persoană pe care și-o doresc. Acestea sunt tipurile de persoane care nu vorbesc despre partenerii intimi. Un om care se mândrește cu cucerirea lui nu merită să fie aplaudat, pentru că nimănui nu îi place o persoană care spune tuturor cu cine și-a petrecut noaptea.

6. DESPRE PERSOANELE SEMNIFICATIVE DIN VIAȚĂ

Cei mai apropiați prieteni și familia vor fi fericiți că ți-ai găsit un partener, care să rămână lângă tine pentru toată viața, însă cei care nu au un astfel de partener în viață este posibil să te invidieze.

7. SUCCESUL ALTOR OAMENI

A fi mândru de realizările copiilor sau ale altor membri ai familiei este naturală. Dar dacă vei vorbi în mod constant despre succesul persoanelor pe care le cunoști, subliniind rolul pe care l-ai jucat în acel succes, poate fi văzute ca fiind lăcomie. Dacă întotdeauna subliniezi modul în care îi cunoști pe acești oameni sau să pretinzi că ai un rol esențial în succesul lor, atunci nu vei face decât să îi enervezi pe cei din jur.

8. CÂT REZIȘTI LA ALCOOL

Când aveai 15 ani, puteai să te lauzi cu cât de mult alcool poți consuma, dar atunci când ești adult, poate fi un semn al unei probleme grave de alcoolism și nu este deloc o discuție plăcută.

9. CREDIBILITATEA TA DE PROSTUȚ

A fost un moment în care a fi prostuț însemna a fi un membru bun în grupul de prieteni, dar astăzi, aceste tipuri de oameni sunt văzute ca o companie deloc plăcută. Aceste tipuri de oameni uneori, merg prea departe și se comportă ca fiind oameni autorizați să discute subiectele lor preferate și să-și dea cu părerea în orice context. Nimeni nu vrea să asculte asta, crede-mă!

10. CUM VEZI TU LUCRURILE

Chiar dacă ești o persoană căreia îi place să spună lucrurilor pe nume, nu trebuie să exagerezi. Unii oameni nu preferă lăudăroșii, care spun că ei cunosc adevărul absolut.

11. NU AI VOTAT LA ULTIMELE ALEGERI

Este dreptul tău să nu votezi. Cu toate acestea, nu este prea recomandat nici să spui ce ai făcut cu votul tău, nici să susții sus și tare că nu îți exerciți acest drept.

Este mai bine să iei o poziție de auto-depreciere atunci când împărtășești lucrurile pozitive din viața ta. Oamenii din jur te vor aprecia mai mult dacă nu te lauzi.


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns