11 Noiembrie 2020 – Cea mai puternică zi pentru împlinirea dorințelor!


Semnificația spirituală a zilei de 11 noiembrie 2020
11 noiembrie este o zi puternica din punct de vedere vibrațiunile, datorită faptului că este a 11-a zi a celei de-a unsprezecea luni.

1111 sau 11/11 are o semnificație spirituală deosebită, deoarece se crede că este numărul trezirilor spirituale și al noilor începuturi. Când vedeți frecvent 11:11 pe ceas sau când sunteți atras de numărul 1111, aceasta indică adesea o viitoare schimbare spirituala sau trezire care se află la orizont in perspectiva.

Îngerii, ghidurile spirituale și Universul folosesc, de asemenea, numerele ca modalitate de conectare și comunicare cu noi, ființele umane. 1111 este folosit în mod obișnuit de fapturile divine pentru a vă ajuta să vă îndreptați în direcția corectă și pentru a ilumina calea ce urmează.

Numerologia si puterea numărului 11
În numerologie, numărul unu indică noi începuturi, dar atunci când există o serie de alte numere 1, cum ar fi pe 11 noiembrie (11/11), se creează o energie puternică a zilei, care ne permite să accesam un nou potențial.

11 noiembrie este, prin urmare, un moment puternic pentru a face schimbări în viața ta, pentru a stabili intenții pentru viitor, sau pentru a sapa mai adânc pentru a descoperi adevărul.

Noi treziri, noi informații și noi niveluri de iluminare sunt toate posibile în această zi datorită acestei energii. 11 noiembrie este o zi care va aduce la lumină informații noi, care să permită închiderea unei uși și deschiderea alteia. 11 noiembrie vă poate ajuta, de asemenea, să vă inspire să gândiți mai mult și să începeți să vă gândiți la cum vreți sa arate viitorul capitol al vieții voastre.

Energia lui Venus in Balanță
Din punct de vedere astrologic, 11 noiembrie 2020 este, de asemenea, o zi semnificativă datorită energiei planetei Venus. Venus este acum in tranzit prin zodia ei favorita – Balanța.

Venus este considerată zeița feminină a zodiacului și energia ei va fi deosebit de puternică pe 11 noiembrie. Venus ne va ajuta să ne deschidem inimile și să vedem lucrurile din punctul de vedere al iubirii necondiționată, al generozității si al dragostei împărtășite. Aici, Venus face loc iubirii, romantismului și conexiunii într-un mod pe care nu l-a putut realiza până acum. Când o planetă se află în semnul său unde guvernează, avem un acces complet la cea mai completă expresie a caracteristicilor sale.

De fapt, energia puternică din Venus in Balanța ne va susține, de asemenea, să trezim potențialul infinit al sufletului nostru și sa descoperim magia care se află în interior.

Energia lui Venus ne va susține, de asemenea, să gândim cu inima în loc de rațiune și să ne deschidem spre posibilitatea iubirii necondiționate. Romantismul și creativitatea vor fi, de asemenea, puternice pe 11 noiembrie și această energie ne va influenta pe tot parcursul restului săptămânii, scrie cespunastrele.ro.

Cum fructifici energia lui 11.11?

Această puternică energie feminină ne va ajuta pe toți, atât bărbați, cât și femei, să ne îmbrățișăm zeița interioară și să regăsim din nou frumusețea, bucuria și optimismul în viață. Dacă viața a fost dificila pana acum, dacă anul v-a încercat in multe chipuri, 11 noiembrie va aduce cu siguranță o gură de aer proaspăt.

Pentru a folosi energia din 11 noiembrie în avantajul tău, trebuie să o activezi. Trebuie să iți deschizi către iubire și să întâmpini cu deschidere vibrația noilor începuturi.

Pentru un efect sporit setați alarma la ora 11:11, pe 11 noiembrie. In acel moment, puneți-vă în gând o dorință, exprimați o nouă intenție, afirmați ce va place sa realizați, iar Universul va fi alături pentru a va îndeplini aceasta dorință. 11 noiembrie este, de asemenea, o zi minunată pentru a vă contacta cu îngerii și ghizii spirituali pentru inspirație divină.


About the author

Maya O.

View all posts