16 lucruri pe care ți le va spune un bărbat care iubește sincer


Dacă bărbatul din viața ta este sincer și are sentimente adevărate pentru tine, de la el ar trebui să auzi doar cuvinte bune, frumoase. Dacă el acum nu-ți oferă tot timpul, atenția și admirația sa, cu siguranță nu este bărbatul potrivit. Iată câteva lucruri pe care ți le va spune un bărbat care iubește sincer:

„Te admir”
Nu este vorba despre dorință, ci despre bucuria bărbatului atunci când doar te vede și care nu încetează să te admire.

„Mă inspiri”
Lui îi este drag felul cum tu trăiești, cum îți petreci timpul, ce drum ai ales în viață și cum te înțelegi cu oamenii din jurul tău.
„Te respect”
Ești prima persoană la care el se gândește când are nevoie de părerea cuiva. Îi place să-ți ceară sfatul în absolut orice.

„Îmi place să te sărut”
Chiar și după mult timp de când sunteți împreună el se simte bine alături de tine și îi place să te sărute.
„Nu vreau să te schimb”
Da, poate sunt lucruri care nu-i plac la tine, dar nu te va schimba pentru nimic în lume. Nu vrea să piardă nimic din ce îi dăruiești tu și din tot ce vine de la tine. Nu vrea să rescrie o altă ecuație în care tu să lipsești.

„M-am împăcat cu dramele tale”
Da, uneori se mai supără pe anumite lucruri. Dar se descurcă. Te susține și îți respectă capacitatea de a lupta pentru interesele și apropiații tăi.
„Cu siguranță mă îndrăgostesc de tine în fiecare zi”
Îl vezi și îl simți cum arde de dorința să te sărute, să te cuprindă, să fii a lui.
„Îmi place că uneori mă refuzi”
Nu recunoaște întotdeauna, dar respectă că uneori îl refuzi. Îl refuzi atunci când mai face anumite greșeli și știe că tu mereu îl vei orienta pe drumul cel drept.
„Mă gândesc la tine”
În mod constant. Mai ales când trebuie să se gândească și la altceva, oricum gândurile lui fug la tine.
„Te iert”
Te iartă mereu, chiar și atunci când e doar vina ta, chiar și atunci când te porți mai nebunește și îi faci zile fripte. Este fericit că tu îi umpli zilele cu fericire.

„Te iubesc”
Îi pare rău atunci când face ceva care te supără. Vrea ca toți din jur să fie buni cu tine, să te admire, să te respecte. Vrea ca și copiii voștri să semene cu tine. Vrea să rămâi tu însăți în orice împrejurare.
„Nu pot să nu vorbesc despre tine”
Nu vrea să păstreze secrete față de tine, de aceea niciodată nu-și ascunde sentimentele față de tine. Pentru el, tu ești cea mai frumoasă femeie de pe planetă. Le povestește tuturor prietenilor săi despre tine și despre povestea voastră frumoasă de dragoste.

„Îmi văd viitorul doar alături de tine”
Se gândește la tine și la relația voastră mereu. Îi place să facă planuri în ce privește viitorul vostru comun. Vrea să fie doar cu tine.
„Vreau să te îmbrățișez mereu”
El mereu simte că vrea să te cuprindă, să te aibă aproape. Nu poate dormi dacă tu nu ești lângă el. Îți arată cât de mult are nevoie de tine în viața sa.

„Te ador”
E adevărat. Îți spune și îți demonstrează acest lucru mereu. Vrea ca toți să știe acest lucru.

„Mulțumesc”

Pentru ceea ce ești, pentru sinceritatea ta, zâmbetul tău, râsul tău și abilitatea ta de a face lumea să râdă. Pentru faptul că ai părerea ta proprie, pentru standardele tale, pentru frumusețea ta. Pentru că ești a lui și îi faci zilele senine și frumoase.

Sursa: devorbacutine


About the author

Maya O.

View all posts