2019, anul în care unele zodii își vor găsi sufletul pereche iar altele își vor spune adio.


Unele ZODII îşi găsesc liniştea sufletească şi se bucură de dragostea mult visată sau de armonie în cuplu. Relaţiile de prietenie sunt şi ele favorizate.

Horoscop 2019 – Berbec – Dragoste, cuplu, prietenie

Anul 2018 a fost unul plin pe acest plan, cu destul de multe schimbări de peisaj, dar se prea pare că nici cel care urmează nu se lasă mai prejos. Totuşi, s-ar părea că poţi respira uşurat/ă. Provocările mai grele au trecut, iar acum trebuie doar să investeşti şi să cultivi ceea ce s-a legat în anul anterior. Ţine-i aproape pe cei care contează.

În primul trimestru al anului, dar mai ales în ianuarie, poţi lucra la consolidarea relaţiei de cuplu şi la (re)conectarea cu partenerul pe un plan emoţional mai profund. În februarie şi martie, reflectorul cosmic se aţinteşte pe viaţa ta socială, semn că poţi să-ţi faci prieteni noi şi suda amiciţiile pe care deja le-ai format în anii anteriori.

În cel de-al doilea trimestru al lui 2019, abilităţile tale de comunicare şi socializare sunt la înălţime, indiciu cum că-ţi vine uşor să legi relaţii şi să le menţii. Dispui de toate atuurile pentru a-ţi forma un cerc de prieteni destul de mare sau dacă ai fost activ/ă pe acest plan, să-l întreţii şi să răspunzi angajamentelor sociale care se ivesc.

În cel de-al treilea trimestru al anului, accentul cade pe viaţa sentimentală, fiind avantajaţi/te, de data aceasta, nativii/ele acestui semn care se află încă în căutarea partenerului potrivit. Pot apărea unele împotriviri din partea părinţilor în iulie sau poate nişte complicaţii în cazul celor care au copii dintr-o altă relaţie anterioară.

În ultimul trimestru al lui 2019, dar mai cu seamă în prima jumătate a lui octombrie, se anunţă o perioadă propice oficializării relaţiilor, fie că este vorba de căsătorie sau doar de afişarea în public cu un nou partener. Există posibilitatea însă ca în noiembrie să se dezechilibreze raportul de forţe în cuplu, ceea ce trebuie remediat imediat.

Aşa cum reiese din paragrafele de mai sus, se întrevede un an dinamic pe acest plan pentru tine, din acest pachet făcând parte şi unele obstacole, suficient de mari încât să te înveţe ceva important despre cum merg lucrurile la acest nivel, dar şi suficient de mici încât să nu te marcheze pe termen lung. Nu lăsa însă piedicile să te oprească.

Horoscop 2019 – Taur – Dragoste, cuplu, prietenie

Anul 2019 poate fi unul al cultivării lucrurilor bune care s-au întâmplat în viaţa ta personală în cel precedent, dar şi unul care poate aduce tot felul de obstacole care te vor aduce mai aproape de persoana iubită şi vor suda şi mai mult relaţia dintre voi doi. Aşadar, ceea ce uneşte anul acesta, cu greu vor dezbina următorii, indiferent ce aduc.

În primul trimestru al anului, atât viaţa sentimentală intră în colimatorul astrelor (în ianuarie), cât şi cea sentimentală (mai ales în martie), dar dacă în cazul celei dintâi vorbim despre o atmosferă armonioasă, în cazul celei de-a doua se prea poate să fie nevoie să mai triezi din membrii cercului tău social. Nu toţi dintre ei sunt de calitate.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales până la jumătatea lui aprilie, se relaxează totuşi lucrurile în viaţa ta socială şi revin la o stare cât de cât normală. Dar se pare că între tine şi cel drag apar tensiuni de atunci încolo. Poate unul dintre voi nu este în totalitate sincer sau se dezechilibrează raportul de forţi dintre tine şi cel drag.

În al treilea trimestru al anului, se arată o perioadă bună pentru nativii/ele acestui semn care se mai află încă în căutarea persoanei potrivite. În august, dar mai ales septembrie, aceştia s-ar putea să întâlnească sau să ajungă să cunoască unele persoane care le vor surescita interesul pe plan sentimental şi-i vor face să încerce mai mult.

În al patrulea trimestru al lui 2019, cei/le aflaţi/te în relaţii cu ştate vechi ar putea avea parte de provocări, mai ales în noiembrie, cât comunicarea, mai ales pe plan intim sau subtil, cu partenerul nu mai este atât de bună. Caută să fii sincer/ă cu cel de lângă tine şi nu-i ascunde nimic, chiar dacă s-ar putea să-l/o doară mult ce va auzi de la tine.

După cum se poate observa din paragrafele de mai sus, se arată un an în care se întâmplă lucruri bune pe plan relaţional şi social în viaţa ta, dar mai apar totuşi şi unele episoade care te pun pe gânduri dacă tu şi partenerul sau în relaţia cu amicii te îndrepţi în direcţia bună. Nu abandona drumul pe care te afli, dar nu înceta să înveţi.

Horoscop 2019 – Gemeni – Dragoste, cuplu, prietenie

În acest an, relaţiile de lungă durată, dar mai ales căsătoriile, ar putea să aibă parte de cele mai multe provocări, care ţin, cel mai probabil, de cât de conectaţi sunt cei doi parteneri la nivel emoţional. Aşadar, dacă între tine şi persoana iubită este o competiţie mai mult decât o colaborare, se prea poate ca lucrurile să evolueze prost.

În primul trimestru al lui 2019, s-ar părea că atmsofera din relaţia voastră este una destul de liniştită, dar este caracteristică unei acalmii mai mult decât unei armonii reale. Lucraţi aşadar la comunicare, aveţi mai multe discuţii de substanţă unul cu celălalt şi încercaţi să nu vă ascundeţi nimic. Doar aşa nu o să vă sabotaţi reciproc.

În al doilea trimestru al anului, dar mai ales din a doua jumătatea a lui aprilie încolo, se prea poate ca relaţia ta cu partenerul să înregistreze unele complicaţii, cel mai probabil din cauza faptului că echilibrul de forţe dintre voi este unul precar. Poate n-ar fi rău ca, în aceste luni, să clarificaţi şi confuziile cu privire la banii deţinuţi la comun.

În al treilea trimestru al lui 2019, în special începând din august, lucrurile revin pe făgaşul normal între tine şi persoana iubită, dar s-ar putea să mai apară divergenţe nottabile până în septembrie, când, cel mai probabil, luaţi măsuri serioase pentru a le preveni. Puteţi începe, de exemplu, prin a renunţa la unele prejudecăţi şi la orgoliu.

În al patrulea trimestru al anului, dar mai ales din decembrie încolo, relaţia cu partenerul poate trece la un alt nivel, fie pentru că găsiţi forţa de a vă face unele destăinuiri care vă apropie şi mai mult, fie pentru că legaţi şi un parteneriat profesional, semn că relaţia voastră avansează pe alte planuri. Nu încuraţi însă oalele.

Din câte reiese din paragrafele de mai sus, viaţa sentimentală, cu atât mai mult dacă eşti implicat/ă într-o relaţie deja consacrată, s-ar putea să necesite multă atenţie din partea ta şi eforturi multe pentru ca lucrurile să evolueze în direcţia cea bună. Cu toate acestea, cert e că dacă ţii la persoana de lângă tine, nicio măsură nu va fi prea dificilă.

Horoscop 2019 – Rac – Dragoste, cuplu, prietenie

Acest sector de viaţă se află printre cele mai active de anul acesta, indiciu cum că încă mai ai de tras pe acest plan pentru ca lucrurile să evolueze într-o direcţie mai liniştită. Important este să ştii că acolo unde este zbucium, există şi posibilitatea de a creşte, iar dacă relaţia cu partenerul nu a înregistrat progrese prea mari, acum sigur o va face.

În primul trimestru al anului, intră în atenţia astrelor, în prima parte a lui ianuarie, viaţa ta sentimentală, dar nu iese cu nimic în evidenţă, semn că lucrurile se desfăşoară normal. În a doua jumătate a lui februarie şi în martie, se întrevăd progrese pe plan social, unde s-ar putea să cunoşti oameni noi care vor aduce un suflu nou în viaţa ta.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din aprilie încolo, se prea poate să apară unele sincope în viaţa ta de cuplu, poate chiar nişte pauze sau doar unele distanţări, semn că se cere reevaluată relaţia în care te afli, cu atât mai mult dacă are deja câţiva ani la activ. Cauza nu este încă pierdută, dar cu toate acestea, trebuie să luaţi măsuri.

În al treilea trimestru al anului, în special din a doua jumătate a lui septembrie încolo, lucrurile încep să reintre uşor-uşor pe făgaşul normal în cuplu, indiciu cum că treptat vă daţi seama unde staţi şi ce aţi putea face pentru a deschide un nou capitol în relaţia voastră. Provocări mai apar, dar începeţi să vedeţi luminiţa de la capătul tunelului.

În al patrulea trimestru al lui 2019, dar mai ales în noiembrie, nu se arată o perioadă prea bună în raport cu persoana iubită şi nici mult noroc în peisajul amoros al nativilor acestui semn care se află încă în căutarea marii iubiri. Nu trebuie să abandonaţi orice speranţă, ci doar să nu vă puneţi prea mari speranţe în intervenţii benefice de la astre.

După cum se poate vedea în paragrafele de mai sus, lucrurile evoluează lent, dar sigur spre o oarecare stare de stabilitate în cuplu. Dar pentru a ajunge la acest mult râvnit, mai sunt multe provocări de trecut şi probe de depăşit de voi ca relaţie. Dacă nu reuşiţi, nu dispera: înseamnă că era doar o lecţie pentru a-ţi da seama ce-ţi doreşti.

Horoscop 2019 – Leu – Dragoste, cuplu, prietenie

Aceste sectoare de viaţă se anunţă a fi unele destul de active în 2019, dar mai ales în asociere cu alte domenii, indiciu cum că ceea ce se întâmplă în alte sfere ale existenţei tale poate avea un efect destul de mare asupra felului în care se derulează lucrurile pe plan social şi sentimental. Important este să ai prezenţă de spirit să intervii la timp.

În primul trimestru al anului, atmosfera pe plan amoros este una cât se poate de armonioasă, excepţie făcând luna martie când pot interveni unele tensiuni între tine şi persoana iubită, declanşate cel mai probabil de faptul că există o breşă de comunicare între voi sau poate nu sunteţi cu totul sinceri. Mai bine ar fi să nu vă ascundeţi nimic.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din aprilie încolo, burlacii/ţele născuţi/te în acest semn s-ar putea să nu aibă parte de mult succes pe plan amoros şi să nu aibă prea mare noroc în dragoste la mijlocul primăverii acestui an. Cei/le aflaţi/te într-o relaţie de durată pot fi puşi/se în situaţia de a-şi recuceri partenerul.

In al treilea trimestru al anului, revin lucrurile la normal pe plan sentimental, se arată oportunităţi de flirt, se reaprinde scânteia în cuplurile deja consacrate, deci se poate spune că lucrurile încep să se mişte. În iulie însă, se prea poate să se întâmple ceva cu tine pe interior, fapt uşor de observat pentru admiratorii/oarele care îţi dau târcoale.

În al patrulea trimestru al lui 2019, dar mai ales din noiembrie încolo, comunici bine pe plan emoţional cu persoana iubită, semn că sunteţi racordaţi la aceeaşi frecvenţă interioară şi că vibraţi la unison. Cu toate acestea, este de aşteptat să mai apară încă unele motive de ciondăneală. Dar acestea sunt totuşi sarea şi piperul în cuplu uneori.

Din câte reiese din paragrafele de mai sus, este evident că anul 2019 nu este unul care să te facă să te plictiseşti din punct de vedere amoros. Se întâmplă lucruri pe acest plan, chiar dacă poate nu la viteza la care sperai sau atât de interesant pe cât visai, dar cert este că nu te vei plictisi. Nu uita totuşi să mizezi pe lucruri stabile, care te cultivă.

Horoscop 2019 – Fecioară Dragoste, cuplu, prietenie

Pe lângă sectorul familial, cel sentimental și social sunt sferele de viață care îți aduc și cele mai mari satisfacții, dar și cele mai mari bătăi de cap. Dacă în anii trecuți nu ți-ai dat seama ce-ți dorești cu adevărat, contextul astral al acestui an va face în așa fel încât să-ți clarifici nelămuririle pe aceste planuri. Astrele te susțin în acest demers.

În primul trimestru al lui 2019, dar mai ales în martie, se poate să se întrezărească unele tensiuni între tine și persoana iubită, cu atât mai mult dacă sunteți deja de câțiva ani împreună. Este clar că ați ajuns să scârțâiți pe anumite planuri, iar dacă nu luați atitudine, e posibil ca aceste mici probleme să se transforme în ceva mult mai mare.

În al doilea trimestru al anului, dar mai ales din aprilie încolo, s-ar putea ca nativii/ele acestui semn aflați/te încă în căutarea unei persoane potrivite să nu aibă parte de prea mult succes. Dacă ești într-o relație deja consacrată, s-ar putea să sesizezi instalarea unei răceli între tine și persoana iubită, indiciu cum că trebuie să reaprinzi flacăra.

În al treilea trimestru al lui 2019, dar în special începând din septembrie, situația se mai schimbă pe plan amoros unde lucrurile încep să reintre în normalitate. Cu toate acestea, se prea poate să mai apară totuși motive de disordie între tine și cel drag, dar atâta timp cât comunicați, ele nu-și vor pune amprenta pe relația cu persoana iubită.

În al patrulea trimestru al anului, abilitățile tale de socializare și comunicare se potențează vizibil, semn că nu-ți va fi deloc greu să-ți faci prieteni noi, mai ales dacă ți-ai triat cercul de prieteni în iulie, sau să ajungi să ai mai multă trecere la admiratori/oare. În noiembrie, ești intuitiv/ă, comunicativ/ă și atragi prin acestea.

După cum reiese din paragrafele de mai sus, se întrevede un an 2019 în care dispui de toate atuurile pentru a stârni din nou pasiunea între tine și persoana iubită sau pentru a câțtiga persoana pe care ai pus ochii acum ceva timp. Astrele te sprijină să-ți găsești fericirea pe acest plan, dar când vine vorba s-o cultivi, ține numai de priceperea ta.

Horoscop 2019 – Balanţă Dragoste, cuplu, prietenie

S-ar părea că sectorul sentimental nu se numără printre cele în care astrele îți fac prea mult veacul anul acesta, indiciu cum că surprize mari nu-ți rezervă 2019 pe acest plan. Mai interesant pare să fie mersul lucrurilor în ceea ce privește viața socială, unde s-ar putea să aibă loc unele schimbări de macaz destul de interesante la mijlocul anului.

În primul trimestru al anului, dar mai ales în februarie și martie, astrele vizitează sfera vieții tale sentimentale, dar nu par să aducă noutăți pe acest plan. S-ar părea că aveți parte de suficientă spontaneitate, comunicare și bună dispoziție în cuplu pentru a face față tuturor evenimentelor, fericite și mai puțin fericite, cu care vă cadorisește anul.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar în special din aprilie încolo, se prea poate ca abilitățile tale de comunicare și socializare să cam lase de dorit, fapt pentru care, dacă te afli în căutarea partenerului potrivit, s-ar putea ca primăvara aceasta să nu fie una cu noroc pentru tine. Nu abandona însă pentru că este o situația temporară totuși.

În al treilea trimestru al anului, dar mai cu seamă în iulie, reflectorul cosmic se îndreaptă în direcția vieții tale sociale. Din pricina statutului tău în ierarhia socială și/sau profesională, se prea poate să se nască unele conflicte cu anumiți membri din cercul tău de prieteni și să vă distanțați ușor unul de altul. Nu dispera totuși încă.

În al patrulea trimestru al lui 2019, chiar înspre perioada sărbătorilor, Venus mai vizitează o dată casa iubirii din horoscopul tău general, semn că dacă nu ți-ai găsit pe nimeni în restul anului, s-ar putea totuși să nu-ți petreci Crăciunul singur/ă. Poate nu va fi vorba de mai mult decât ceva pe termen scurt, dar îți va aduce amintiri frumoase.

După cum se poate observa din paragrafele de mai sus, se anunță un an 2019 în care flucturașii nu-ți vor da târcoale prin stomac atât de mult. Dacă ai întemeiat în anii trecuți un cuplu, acum e momentul să lucrezi la sudarea lui, iar în cazul în care ești în căutarea cuiva, caută să faci eforturi pentru a fi vizibil/ă și a te arăta disponibil/ă.

Horoscop 2019 – Scorpion Dragoste, cuplu, prietenie

Dacă viața socială nu se numără printre domeniile de viață care întâmpină schimbări în 2019, nu același lucru se poate spune despre sectorul sentimental care trece prin transformări destul de mari. În cazul în care nu ți-ai dat seama pân-acum ce-ți dorești pe plan sentimental, conextul astral al anului acesta te va ajuta să-ți clarifici asta.

În primul trimestru al anului, dar mai ales în martie, se prea poate să te deruteze mult sectorul emoțional. Lucrurile par să meargă bine, fie că ești deja cu cineva de ceva timp, fie că ești în curs de a cuceri pe cineva, dar intuiția îți spune că nu ești tocmai pe calea cea bună. S-ar putea ca instinctul tău să nu greșească, deci stai cu ochii-n patru.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar în special din aprilie încolo, abilitățile tale de comunicare și socializare nu sunt tocmai la înălțime, indiciu cum că n-ar fi o idee tocmai bună să te bazezi pe ele pentru a aborda un subiect sensibil cu persona iubită ori cu cel/a căruia încerci să-i câștigi inima. Este posibil să fii înțeles/asă greșit.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales din septembrie începând, reînveți să vorbești pe limba celor de lângă tine, fapt pentru care în toamnă ar fi de dorit să discuți lucruri importante cu persoana de lângă tine sau cu cel/a cu care îți dai întâlniri în ultima vreme. Acum s-ar putea să vadă lucrurile ântocmai cum încerci să le redai.

În al patrulea trimestru al anului, dar mai ales de la finele lui noiembrie încolo, se clarifică ceața pe plan sentimental și poți vedea clar unde stai cu partenerul sau cu acea persoană pe care tot încerci să o cucerești. S-ar putea să observi că au unele defecte la care nu te-ai gândit, dar depinde numai de tine dacă poți trece peste ele.

După cum se poate observa din rândurile de mai sus, se prefigurează un an 2019 în care nu au loc schimbări majore pe plan sentimental. Este drept că o bună bucată din an domnește ceața peste acest sector de viață, dar odată ce se ridică, vezi clar dacă merită efortul tău actuala relație sau nu. Se clarifică multe chestiuni perioada aceasta.

Horoscop 2019 – Săgetător Dragoste, cuplu, prietenie

Din câte se pare, sectorul sentimental și cel social nu se numără printre acele domenii de viață care îți dau bătăi de cap sau care îți aduc cele mai mari surprise frumoase în anul 2019. Cu toate acestea, tocmai pentru că ți se oferă o doză mare de libertate de mișcare pe aceste planuri, îți permiți să faci cum crezi tu de cuviință pe aceste planuri.

În primul trimestru al anului, s-ar putea să ai parte de o atmosferă destul de dinamică pe plan sentimntal, suficient de înflăcărată încât să nu te lase să te plictisești, dar și de tensionată încât să riști să ajungi la unele certuri în anumite momente. Chiar dacă lucrurile stau așa, este totuși în puterea ta să eviți scenariile mai sumbre din urmă.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din aprilie încolo, s-ar putea să nu te simți tocmai bine în pielea ta, lucru destul de ușor de observat de admiratori/oare, dar și de persoana de lângă tine. Cu o astfel de atitudine vis-a-vis de tine însuți/ăți nu vei atrage niciodată persoana care ți se potrivește, mai ales dacă nu ai acum pe cineva.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales în iulie, se prea poate să apară unele conflicte cu partenerul pe seama banilor pentru o excursie sau o deplasare în străinătate în interes financiar cu care cel drag nu este tocmai de acord. Oricare ar fi situația, cert este că iubitul/a va înțelege ce se întâmplă dacă ai răbdare să-i explici.

În al patrulea trimestru al lui 2019, nu se întrevăd mai schimbări din punct de vedere social și sentimental. Se prea poate să se mențină tendințele lunilor din urmă, dar dacă intervii acolo unde este cazul, această perioadă de aparentă inerție ar putea conduce totuși la lucruri bune. Te bucuri de liber arbitru, deci caută să faci ceva totuși cu el.

Din câte se poate observa din paragrafele de mai sus, se arată o perioadă lipsită de evenimente majore pe plan sentimental și social. Chiar și așa, dupăcum am subliniat în câteva rânduri, acest lucru poate fi unul bun dacă știi să-l folosești cu înțelepciune. Străduiește-te să faci în așa fel încât să conduci situația într-o direcție mai bună.

Horoscop 2019 – Capricorn Dragoste, cuplu, prietenie

În 2019, au loc schimbări pe plan sentimental și social, dar ele nu se arată nicidecum a fi într-atât de mari încât să schimbe cu totul peisajul în aceste sectoare ale vieții tale. Ba din contră, acestea s-ar putea să se mențină, în cea mai mare parte, aceleași, iar doar atitudinea ta să fie cea care înregistrează unele transformări destul de importante.

În primul trimestru al anului, abilitățile tale de socializare și comunicare nu sunt tocmai la înălțime, motiv pentru care n-ar fi tocmai recomandat ca, în martie, să abordezi subiecte de discuție sensibile cu persoana iubită sau să aduci în conversația cu persoana pe care încerci să o cucerești anumite lucruri care nu se prea discută.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din aprilie încolo, nu se poate spune că ești în apele tale cu felul în care arăți, fapt care este ușor de observat pentru persoana iubită și dacă încă nu este cazul, de cel/a cu care îți dai întâlniri. Nu te aștepta ca admiratorii/oarele să stea la coadă la ușa ta dacă ai o astfel de atitudine față de tine.

În al treilea trimestru al anului, dar în special în iulie, s-ar putea ca relația dintre tine și persoana iubită să se desfășoare ceva mai complicat, cel mai probabil pentru că există unele discuții în contradictoriu sau chestiuni nevorbite care țin de finanțele pe care fie le-ați câștigat împreună, fie le dețineți în asociere unul cu celălalt. Puneți-le la punct.

În al patrulea trimestru al lui 2019, dar în noiembrie mai ales, se prea poate să aibă loc unele schimbări în peisajul tău social, generate mai ales de faptul că s-ar putea ca unii oameni să plece, iar alții noi să vină. Încearcă să investești din timpul și atenția ta doar în acele relații care merită cu adevărat ce-i mai bun din ceea ce poți oferi tu personal.

După câte se poate vedea în paragrafele de mai sus, nu se arată schimbări majore pe aceste planuri în 2019, prilej numai bun să lucrezi la consolidarea lucrurilor pe care le-ai dobândit până acum pe aceste planuri sau să construiești ceva încet, dar sigur, cu acea persoană lângă care simți că-ți poți face un viitor frumos. Nu te grăbi niciunde.

Horoscop 2019 – Vărsător Dragoste, cuplu, prietenie

Din câte se pare, sectorul de viață sentimental și cel social nu sunt cele în care primești vreo condiționare, cât de mică, din partea astrelor de a te comporta într-un fel sau altul. Influența lor este redus, deci nivelul de libertate de a lua decizii este unul invers proporțional. Se arată multe oportunități de a face schimbări în binele tău.

În primul trimestru al anului, nu se întrevede nicio noutate, nici pe plan sentimental, dar nici pe cel social, motiv pentru care dispui de liberul arbitru de a face orice îți dorești. Atâta timp cât orice decizie pe care o iei o faci în cunoștință de cauză și nu mânat/ă de instinctul de moment, nu vei avea parte de nicio surpriză neplăcută.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din aprilie încolo, viața ta socială se poate schimba destul de mult. Dispar persoane pe care nuc redeai vreodată să le pierzi din viața ta, apar fețe noi cu care te înțelegi parcă din priviri, dar persistă totuși sentimentul că trebuie să faci o transformare de anvergură în cercul tău de prieteni.

În al treilea trimestru al anului, dar în special în iulie, se prea poate ca o problemă de sănătate a partenerului ori a ta sau poate implicarea ta sau a parterenului în gospodărie să constituie un motiv de discordie între voi doi. Aceste obstacole vă vor aduce însă mai aproape unul de celălalt dacă vă deschideți și să faceți cunoscute vulnerabilitățile.

În al patrulea trimestru al lui 2019, nu se întrevăd mari schimbări pe scena sentimenteală și cea socială, prilej numai bun să te folosești de perioada sărbătorilor ca un timp în care să cultivi relațiile de prietenie și cea sentimentală, începute acum ceva timp sau în decursul acestui an. Caută să te apropii mai mult de cei care merită.

Așa cum reiese din paragrafele de mai sus, nu intervin transformări prea mari pe aceste planuri,d ar trebuie să ții cont că pe plan social se cere să aduci unele ajustări: fie că este vorba de atitudinea ta în raport cu prietenii ori de compoenența anturajului tău, cert este că nu poți lăsa lucrurile să continue ca și până acum. Preia tu inițiativa.

Horoscop 2019 – Peşti Dragoste, cuplu, prietenie

Dintre cele două mari domenii de viață tratate în această secțiune, cel care-ți rezervă cele mai mari surprize în 2019 este cel social. Așa se face că poate peisajul amoros nu înregistrează prea mari schimbări, spre deosebire de cel social, unde s-ar putea să dispară unele personaje sau să apară fețe noi de care te vei lega destul de repede.

În primul trimestru al anului, nu se întrevăd schimbări prea mari, nici în bine, nici în rău, pe plan social și amoros. Lucrurile se mențin în starea lor de a a fi din ultima jumătate a lui 2018, indiciu cum că dispui de multă libertate de acțiune. Ține însă cont că asta presupune o mare responsabilitate din partea ta în prima parte a lui 2019.

În al doilea trimestru al lui 2019, din aprilie încolo, se arată o perioadă care poate aduce transformări spectaculoase în anturajul tău. Pot dispărea persoane care nu ai fi crezut că nu vor mai face parte din viața ta socială și apar oameni cu care te vei conecta încă de la primele cuvinte. Oricare ar fi situația, cert este că va fi bine în final.

În al treilea trimestru al anului, ai putea să te îndrăgostești de un/o coleg/ă de muncă. Nu c-ar fi ceva rău în asta, mai ales dacă serviciul nu taxează astfel de legături, dar s-ar putea să complice nițel lucrurile la locul de muncă. Poate că merg bine pe plan intim și privat, dar în ceea ce privește raporturile voastre la serviciu, poate fi dificil.

În al patrulea trimestru al lui 2019, are loc o schimbare destul de mare în sistemul tău de valori, principii și credințe, lucru destul de evident pentru persoana iubită, dar și pentru adirmatorii/oarele tale. Acest lucru te-ar putea face mai puțin abordabil/ă, cel puțin în noiembrie, dar este nevoie să ieși din acest con de umbră cât poți de rapid.

Din câte se poate observa din paragrafele de mai sus, se întrevede un an 2019 fără prea multe surprize pe plan sentimental și cu revoluții de peisaj pe plan social. Poate că și tu te-ai schimbat și era nevoie de o astfel de transformare în anturajul tău pentru a reflecta perioada din viață și nivelul de maturizare pe care l-ai atins. Nu dispera.

Sursa: cereschoroscop.com


About the author

Maya O.

View all posts