Noul zodiac

2019 va fi un an măreț… Iată tot ce trebuie să știi!


Anul 2019 va incepe cu un bang atunci cand Uranus, planeta rebeliunii, revine in Berbec.

Acest lucru va aduce cateva schimbari majore ale vietii, in special in zonele emotionale si de sanatate.

Din fericire, Uranus nu mai are mult pana se intoarce in Berbec.

Luna noua, la inceputul lunii ianuarie va aduce o eclipsa partiala a soarelui in Capricorn, facandu-l un moment ideal pentru a incepe sau a creste afacerea. Acesta este timpul sa va urmati pasiunile creative, deoarece acestea vor duce la oportunitati mai mari si mai interesante.

Du-te si vezi lumea

In 2019, puteti simti nevoia de a calatori si de a explora. Acest lucru este datorita lui Jupiter, planeta de expansiune, noroc si explorare.

Aceasta combinatie doreste sa ne largeasca orizonturile si sa ne deschida noi moduri de a vedea lumea. Universul ne va impinge in strainatate, astfel incat, daca primiti un semn ca ar trebui sa plecati, ar trebui sa faceti asta.

Un an destul de rece pentru iubire

Daca sunteti in cautarea dragostei in 2019, nu va asteptati la vreun subiect dramatic. Planeta minunata Venus va tranzita Scorpionul la inceputul anului si va ramane pe durata anului 2019.

Scorpionul este pragmatic si Venus va face sa priviti orice problema sentimentala cu un ochi critic.

Atitudinea este totul

In vara, va fi o eclipsa totala a soarelui. Aceasta eclipsa va aduce o respiratie sanatoasa a optimismului. Influentele pozitive de la Uranus in Gemeni fac din aceasta o eclipsa excelenta pentru a va bucura de cei dragi si a face amintiri.

Cu o atitudine pozitiva, poti transforma visurile in realitate.

Energie noua, noi oportunitati

Catre sfarsitul anului, planetele va vor aduce pauzele norocoase de care ati avut nevoie. Acesta este momentul perfect pentru a incerca lucruri noi si pentru a va asuma riscuri. Riscurile pe care vi le asumati vor fi rasplatite cu succese care aduc experiente noi si interesante.

Veti avea libertatea de a impinge granitele si de a explora noi teritorii…

In ansamblu, 2019 va respira energie noua in viata ta. Anul acesta va aduce o calatorie extraordinara de libertate, eliberare si un timp pentru a va ingriji de bunastarea emotionala si spirituala.

Imbogatiti vibratia creativa a anului si veti gasi o multime de noi oportunitati.


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts