5 greșeli aparent nevinovate ale femeilor, care-l fac pe un bărbat să cedeze


Nu te comporta cu un bărbat ca și cum el a făcut ceva groaznăc. În asemenea caz relația voastră nu va dura. Iată câteva greșeli aparent nevinovate ale femeilor, care-l fac pe un bărbat să cedeze și să plece de lângă ele:

1. Sindromul ghicitoarei.

Imaginează-ți următoarea situație: ești într-o relație și totul merge perfect între voi doi. Chiar mai bine decât în filmele romantice. După câteva întâlniri, imaginația ta vine cu diferite scenarii fabuloase. Așteptările te împiedică să privești real lumea și tu mereu plutești pe nori.

A fi o persoană optimistă nu este nimic rău, dar există o limită de care ar fi bine să nu treci. Învață să simți această limită. Nu este normal ca imediat după câteva întâlniri să visezi deja în ce rochie te vei îmbrăca la nunta ta sau în ce casă grozavă veți locui. Trăiește momentul, altfel riști să pierzi omul.

2. Nevoia constantă de recunoaștere.

Da, într-o relație mereu există o anumită incertitudine. Uneori, bărbații trimit semnale anumite și tu începi să te îndoiești că el simte același lucru pentru tine ca ce simți tu pentru el. Da, vrei să te asiguri că nu își pierde interesul pentru tine și că nu pierzi timpul degeaba.

Cu toate acestea, nu trebuie să-l întrebi mereu despre viitorul relației voastre. Pentru unii bărbați acest lucru devine foarte stresant. Ei simt disperarea unei femei și acest lucru îi poate îndepărta. Nu este nimic în neregulă să-ți faci griji în legătură cu relația ta.

Totuși, cea mai bună metodă este să lași lucrurile să decurgă de la sine, dar să nu forțezi evenimentele. Nu lăsa sentimentele de frică să te transforme într-o persoană compulsivă, care mereu are nevoie de în mod constant de confirmarea sentimentelor iubitului ei.

3. Analiza riguroasă a relației.

Această greșeală este legată de prima, întrucât femeile de foarte multe ori își fac prea multe concluzii. Unele femei sunt prea insistente în legătură cu intențiile unui bărbat și de aceea de prea multe ori trec limita și încep să analizeze chiar și cele mai mici detalii. Nu trebuie să faci acest lucru. Nu trebuie să vezi un indiciu în tot ce face sau spune iubitul tău, căci acest lucru va strica foarte repede relația voastră.

4. Dăruirea totală.

Într-o relație, totul are procesul său specific. Nu trebuie să grăbești lucrurile, dar fii răbdătoare și lasă lucrurile să-și urmeze cursul. Nu te grăbi să te dărui în totalitate unei persoane pe care abia ai cunoscut-o ca să nu ai de suferit mai târziu. Dacă el nu va fi cel potrivit pentru tine, suferința nu va fi atât de mare.

5. Relația în centrul universului.

Este foarte greșit să lași o relație să devină sensul vieții tale. Multe femei fac această greșeală atunci când se îndrăgostesc. Un bărbat iubește când femeia îi acordă atenție și timp, dar nu în exces. Nimeni nu va accepta o femeie care nu are o viață proprie, personală.

De aceea nu trebuie să uiți de tine atunci când te implici într-o nouă relație. Indiferent de cât de puternică este relația ta, a o face întreaga lume este o responsabilitate prea mare. Bărbații adoră să cucerească, le place să facă eforturi de a câștiga atenția și afecțiunea unei femei.

Drept urmare, niciodată nu trebuie să sacrifici anumite aspecte ale vieții tale, pentru că dacă pierzi această parte unică a ta, vei risipi misterul și doar îl vei îndepărta pe bărbat din viața ta.

Sursa: devorbacutine


About the author

Maya O.

View all posts