Young people showing a heart-shaped symbol with hands

5 semne că el nu este partenerul potrivit


O relație romantică poate fi exact ca un câmp minat. Totul arată bine la început, până în momentul când te confrunți cu realitatea. După aceea, totul în jur începe să zboare în aer. Să știi că partenerul tău nu este potrivit pentru tine poate fi un lucru foarte dureros. Sentimentele te fac să te simți într-o bulă de fericire falsă. Dacă vei fi atentă la următoarele semne, poți evita să ai inima frântă:

1. Se enervează atunci când lucrurile nu merg conform planului
Trebuia să petreceți ziua împreună, cu partenerul tău. Dar te-ai trezit de dimineață și ți-ai dat seama că nu te simți prea bine. Așa că ai decis să anulezi întâlnirea. Doar că partenerul tău s-a supărat foarte tare.

2. Te prezintă foarte des tuturor prietenelor tale

Te-a făcut să te simți cea mai importantă persoană din viața lui. Ai crezut în fiecare cuvânt pe care ți l-a spus. Dar, de fiecare dată când ați ieșit împreună, el a simțit nevoia să te prezinte tuturor prietenelor sale. Chiar dacă nu ai avut nimic împotrivă, de la o vreme oricum te va deranja acest lucru. A avut ceva cu aceste fete, dar ele l-au refuzat. Sau le folosește pentru a influența relația voastră.

3. Toată lumea îl consideră un sfânt, tu nu

În societatea, el este considerat întruchiparea omului ideal. Este foarte bun cu persoanele fără adăpost, mereu își ajută prietenii, dar, în același timp, te neglijează pe tine. Ai impresia că toate acțiunile lui sunt pentru ca să câștige simpatia celor din jur. Pe tine el te-a cucerit deja, așa că nu mai simte nevoia să te trateze bine.

4. Mereu alege locurile unde să ieșiți împreună

De la început, ai crezut că ai întâlnit bărbatul perfect. Te-a tratat ca pe o prințesă, alegând unde să mergeți și ce să faceți. La început a fost minunat, dar ți-ai dat seama că el nu vrea să meargă acolo unde propui tu. Nici nu vrea să audă de asta. S-ar părea că fuge de anumite locuri care îi provoacă amintiri din trecut.

5. Are o mască pentru orice ocazie

După ce ai petrecut ceva timp cu el împreună, înțelegi că toate discursurile sale parcă ar fi scrise din timp. Începi să fii atentă la modul în care interacționează cu diferite persoane. Parcă ar avea o mască anume pentru fiecare ocazie apărută. Acest lucru este periculos pentru o relație.

Aceste lecții de viață par grele, dar trebuie să le înveți la timp ca să nu suferi mult în cazul unei eventuale despărțiri. Ține minte că există un bărbat care să te iubească pentru ceea ce ești și pe care merită să-l aștepți.

Sursa:devorbacutine


About the author

Maya O.

View all posts