semne ca relatia nu are viitor

5 semne că relația ta nu are viitor


Dacă relația ta se potrivește cu descrierea de mai jos, atunci este timpul să “îți strângi lucrurile”.

A fi prins în relații “nesănătoase” este foarte greu, dar este chiar mai greu să trăiești în dezamăgire constantă. Dacă relația îți dă doar dureri de cap, este mai bine să renunți cu totul la ea, pentru că se va înrăutăți și nu numai pentru tine, ci și pentru partenerul tău.

Există câteva detalii importante, fără de care orice relație este sortită eșecului.

Merită relația ta să continui în ea?

Consultă lista de mai jos și răspunsul va veni de unul singur.

1. Lipsa de sprijin

Sprijinul este baza relațiilor pe termen lung. Un partener bun este cel care vă acceptă întotdeauna cum sunteți, și nu încearcă să vă schimbe în cineva sau ceva care îi place lui. Fiecare persoană are plusuri și minusuri, dar un partener bun îți va accepta întotdeauna și minusurile.

Dacă deciziile greșite îl înfurie pe partener sau îți critică mereu chiar și gesturile simple, cum ar fi alegerea hainelor sau modul în care vorbești cu cei din jur, acesta este un semn sigur că nu veți reuși împreună.

2. Lipsa compasiunii

Relațiile implică nu numai distracție, fiecare dintre noi se confruntă cu situații sau probleme în viața de zi cu zi, iar acestea pot fi realmente stresante. Suntem cu toții familiarizați cu zilele grele la lucru, avem probleme financiare și astea toate ne îmbolnăvesc. Un partener bun va demonstra cu siguranță simpatie și va încerca să te ajute cu soluționarea problemelor care au apărut în viața ta, în loc să facă pe supăratul sau să te respingă.

3. Singurătatea

Sentimentul de singurătate este anormal dacă ești într-o relație. Dacă ai un partener și sentimentul de singurătate nu dispare, atunci ai o problemă serioasă. Singurătatea în cuplu indică faptul că relația nu mai este viabilă și tu și partenerul tău nu aveți un viitor împreună.

4. Nu sunteți pe aceeași lungime de undă

Dacă tu și partenerul tău nu sunteți pe aceeași lungime de undă, atunci veți fi curând în dificultate. De exemplu, partenerul tău visează că călătorească în jurul lumii, iar tu vrei cu disperare să te căsătorești și să ai o viață de familie.

Dacă vi se pare că aveți interese complet diferite, a venit timpul pentru o conversație serioasă.

5. Lipsa încrederii

Încrederea este cel mai important element dintr-o relație. Dacă nu poți avea încredere în partenerul tău, îi verifici în permanență lista apelurilor și istoricul mesajelor, îl suspectezi de trădare, atunci este timpul să te întrebi ce cauți lângă o astfel de persoană.

Nu uita să îți împărtășești sentimentele cu partenerul, oferă-i relației o ultimă șansă înainte de a o încheia pentru totdeauna. Dragostea este frumoasă și, dacă chiar iubești pe cineva, atunci nu este nimic în neregulă cu încercarea de a revigora o relație.


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns