sfaturi de la Will Smith

5 sfaturi de la Will Smith, cum să îți trăiești viața la maxim!


Will Smith are trei copii, iar aceștia reflectă cel mai bine influența pozitivă a tatălui, în viața lor. Will Smith pare să fie cel mai apreciat star de la Hollywood și nu doar pentru rezultatele sale cinematografice, ci și pentru caracterul impecabil de care a dat dovadă.

Umil și veșnic pozitiv, Will Smith oferă o perspectivă asupra vieții de care toți s-ar putea folosi sau după care toți ne-am putea conduce viața. Înțelepciunea sa nu este una ascunsă, întrucât face tot posibilul să o împărtășească cu cei din jur.

Să vedem după ce principii își conduce, marele actor, viața!

“Teama îți transmite prostii”

“Sunt motivat de teamă…teama de a-mi fi teamă. Urăsc să îmi fie frică de ceva, cred că ceea ce m-a făcut cu adevărat grandios a fost atitudinea prin care atacam lucrurile de care îmi era frică.”

Will Smith crede că frica nu aduce niciun beneficiu vieții, însă abilitatea de a-i face față fricii te poate ajuta să te simți în siguranță.

Atunci când se temea de parașutism, Will spunea „Realizezi atunci când ești expus celui mai mare pericol că frica…a fost lăsată de Dumnezeu, fiind antonimul terorii.”

“Există atât de mulți oameni care au trăit cu probleme și, mi-a plăcut definiția unui autor, asupra fricii: „ideea că trebuie să știi totul te poate face să mori de frica aflării adevărului.”

Indiferent care ar fi adevărul, depinde de tine cum îl vei accepta.

“Să fii realist este cel mai des întâlnit drum spre mediocritate”

“Mi se pare cea mai ridicolă idee pe care o pot îmbrățișa, aceea de a crede că nu se va întâmpla un anumit lucru, doar pentru că este ireal. Odată ce ai spus asta, deja ai făcut demersuri pentru a o transforma în ceva posibil și palpabil.”

Dacă nu urmezi o cale, doar pentru că nu este realistă, este poate cea mai rapidă formă de a înceta să mai fii tu!
Dacă faci un lucru care este ușor de realizat, atunci nu merită să îl mai faci. Realismul este doar un factor sau un punct de vedere asupra unui element care nu a fost, încă, dus la capăt.

“Este ireal să crezi că poți lua o bucată de metal și să îi ajuți pe oameni să zboare pe ea, peste ocean. Din fericire, frații Wright au crezut în ireal.”

“Indiferent cât ai fi de talentat, talentul va dispărea dacă nu muncești”

“Talentul este ceva natural, te naști cu el, însă dacă vrei să ai cu adevărat succes, trebuie să muncești ore în șir. Eu nu m-am văzut asemeni unui om talentat, ci unul muncitor.”

Munca depășește talentul în 100% dintre cazuri. Există miloane de oameni care sunt mai talentați decât tine, însă dacă tu muncești mai mult decât ei, îi vei depăși!

“Nu încerci să ridici un zid, ci spui că vei pune fiecare cărămidă cât de bine poți”

“Este destul de dificil să faci primul pas spre îndeplinirea idealurilor, însă dacă îți vei prioritiza acțiunile, lucrurile vor deveni mai simple, pe parcurs.”

De cele mai multe ori, dăm greș din cauza faptului că nu ne planificăm actiunie, este foarte plăcut să îți imaginezi cum se încheie proiectul tău.

Dacă nu te vei concentra pe poziționarea primei cărămizi, toate celelalte se vor prăbuși! 

“Nu există niciun motiv să ai un plan B, căci te distrage de la planul A”

“Cred că există cumva o deziluzie cu care se confruntă toți, atunci când încearcă să aibă un plan de rezervă. Această deziluzie este strâns legată de faptul că încercăm să muncim mai mult la planul B, decât la planul A și asta ne cam scoate cumva din starea de concentrare. ”

“Eu cred că pot crea orice îmi doresc să întreprind, iar Universul are încredere în mine!”

Adevărate cuvinte înțelepte, după care să îți conduci viața!


Loading...

About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *