chakre si legaturile cu subconstientul

7 chakre și 7 legături către subconștientul tău


Chakre și legături către subconștientul tău – Chakrele nu încep și nu se termină cu descrierea sau definiția lor. Este minunat să le știm numele și poziția lor, dar este și mai încântător să aflăm la ce anume ne servesc. Chakrele sunt uimitoare, sunt organice, au 3 centre dimensionale de energie și, în interiorul lor, dețin atât de multe secrete.

Atunci când energia lor este combinată, ea duce la ceea ce noi numim aură, câmpul energetic în interiorul și în jurul corpului uman. În această sferă a energiei, psihicul poate “vedea” și poate discerne multe lucruri despre tine, pe care o persoană normală nu le cunoaște în mod conștient.

Multe dintre aceste lucruri pot deveni mai conștiente în mintea noastră subconștientă și trebuie să știi că funcționează asemeni oricărui limbaj, cum ar fi limbajul corpului, limbajul corpului este o energie Chakra la locul de muncă!

Există multe modalități prin care Chakrele pot încerca să ne “atragă” atenția, de cele mai multe ori fiind în afara echilibrului. Din nou, există o serie întreagă de simptome care ar indica o Chakră în afara echilibrului, dar pentru a încerca să păstrăm lucrurile simple, evidențiem doar un semnal comun pentru fiecare dintre cele șapte Chakre.

Chakra de bază

Un bun indicator al stabilității Chakrei de bază ar fi să vă gândiți la ceea ce faceți cu picioarele atunci când vă așezați în anumite poziții: puteți sta cu ambele picioare ferm așezate pe podea sau ocazional să treceți un picior peste altul. De fapt, nu există un mare indicator aici decât dacă există tendința de a avea un model regulat și repetat. Este posibil chiar să vă înfășurați picioarele în jurul scaunului, puteți simți nevoia de a ridica picioarele de pe podea și, în unele cazuri, să vă așezați genunchii ghemuiți în față. Acest lucru poate indica un sentiment de insecuritate care este unul dintre elementele cheie ale Chakrei de Bază.

Chakra sacrală

S-ar putea să observați că deseori acoperiți această zonă, de sub ombilic, cu mâinile. Acest lucru tinde să fie dintr-o nevoie insistentă de a vă simți protejați. Acesta poate fi un loc predispus la depozitarea grăsimilor, la bărbați și femei și este legat de cât de vulnerabili vă simțiți, mai ales în relații. Este o casă cu putere emoțională și este important să puteți “curge” cu aceste emoții, altfel veți întâlni probleme de creativitate nu doar din punct de vedere fizic, ci și mental.

Plexul solar

Această Chakră se asociază deja cu subconștientul sau cu interiorul. Aceasta este, dintre toate, casa instinctului vostru. Această Chakră se leagă direct de spiritul sau energia voastră de bază, care “instalează” instinctiv “ce” sau „cine” este bun pentru voi și care sunt situațiile rele. Amintiți-vă de un moment când ați avut un sentiment negativ despre cineva sau ceva și, fără îndoială, vă veți aminti de senzația de rău în stomac. Deseori lucrurile se întâmplă atât de repede încât nu ne oprim să luăm în considerare doar reacțiile noastre sau exact unde ne afectează în organism.

Chakra inimii

Nu este o surpriză, este vorba de dragoste. Cât de confortabili sunteți atunci când vă simțiți răniți sau supărați și aveți nevoie urgentă de o îmbrățișare iubitoare de la cineva? Este un instinct natural să vă puneți brațele unul în jurul altui și să vă atingeți inimile. Oferă confort și reprezintă, în practică, cele două energii ale celor doi oameni care se întâlnesc, unul oferă, altul primește, în acest caz.

Chakra gâtului

Această Chakră nu se referă doar la zona gâtului, ci și la organele care se află în comunicare directă: urechile, gura și nasul! Este adesea asociat cu abilitatea de a “spune adevărul”. Dacă cineva își acoperă mereu gâtul, acest lucru poate indica faptul că o mulțime de lucruri, din ceea ce ar dori cu adevărat să spună sunt lăsate nespecificate sau acoperite.

Chakra celui de-al treilea ochi

Adesea veți vedea că oamenii apucă această zonă ca și cum ar încerca să apuce literalmente un gând pe care ei îl știu acolo, dar nu și-l pot scoate din minte. Acesta este centrul intuitiv al Chakrei minții și poate fi cu ușurință atras, fără sincronizare, de mintea logică, rațională și conștientă pe care o folosim o mare parte a zilei. Așa cum ați observat, atunci când renunțați la urmărirea acelui gând iluzoriu și continuați cu o sarcină diferită, inspirația pare să vină în mod magic de nicăieri!

Chakra coroanei

Îngrijorarea excesivă, poate fi indicată aici, sub o formă fizică. Una dintre cele mai frecvente imagini a acestei chakre este atunci când vedeți oameni care își țin capul în mâini, în disperare sau îngrijorare profundă, când ei “nu știu ce să facă” sau nu pot vedea răspunsul la o anumită situație dificilă. Se pot simți total blocați în a putea vedea o cale de ieșire.

Majoritatea cazurilor de mai sus se leagă direct de limbajul corpului. Dar când privim mai adânc și începem să dezvăluim mai multe despre Chakre și despre legăturile lor cu bunăstarea mentală și emoțională, precum și cu bunăstarea fizică și spirituală, atunci începem să obținem o perspectivă mai holistică asupra adevăratului sine.


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns