7 mantre puternice pentru fiecare zi a saptamanii


Rosteste cate o mantra in fiecare dimineata si vei vedea cum totul se va schimba in bine.

Am pregatit pentru tine 7 mantre simple, insa extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei saptamani astfel incat sa reusesti sa faci fata cu brio tuturor provocarilor ce vor urma, sa inveti din ele si sa ai curajul sa lupti pentru ceea ce iti doresti.

Rosteste cate o mantra in fiecare dimineata si vei vedea cum totul se va schimba in bine.
Mantra pentru ziua de luni:
Fiecare pas pe care il fac este unul de curaj. Am capacitatea de a depasi orice provocare pe care viata mi-o ofera.

Mantra pentru ziua de marti:

Fericirea nu incepe cand acel ceva este rezolvat. Fericirea este ce se intampla fix acum, cand ma bucur de tot ce am, cand traiesc in prezent.
Mantra pentru ziua de miercuri:
Primesc puteri benefice si succes in tot ceea ce intreprind. Am incredere ca Universul este de partea mea si ma ajuta pe acest drum.

Mantră pentru ziua de joi:
Sunt iubită și sprijinită de Univers. Știu că puterea divină are grijă de mine și mai știu că tot ce se întâmplă în viața mea se întâmplă cu un motiv bine întemeiat.
Mantră pentru ziua de vineri:

Mă ridic de la pământ și merg mai departe. Iar și iar. Cu cât mai repede îmi revin din probleme, cu atât mai repede o să ajung către ce mă îndrept în viață.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:
De acum înainte aleg să fiu atentă doar la viața mea. Nu voi mai privi în stânga și în dreapta pentru a vedea cum trăiesc alți oameni. Fiecare are propria poveste, propriul drum.
Mantră pentru ziua de duminică:
Mă eliberez de toate gândurile false care îmi inundă mintea. Mă eliberez de frici. Mă eliberez de teamă. Astăzi aleg să trăiesc cu sufletul împăcat. Să simt iubire și fericire în tot corpul.

Sursa: kudika


About the author

Maya O.

View all posts