celebritati care vorbesc despre dusmanii lor

9 celebrități care vorbesc despre dușmanii lor


Celebritati și dușmanii lor – Indiferent că este vorba despre încrederea în aspectul fizic, zvonuri sau comentarii negative, celebritățile se confruntă în mod constant cu greutatea unor opinii dure venite din presă sau din partea celor care le urmăresc constant.

Iată ce spun 9 dintre celebritățile lumii despre persoanele care gândesc negativ în privința lor!

Taylor Swift a rămas cu picioarele pe pământ într-un interviu acordat pentru ABC News: “Oamenii vor găsi mereu ceva despre tine și îl vor răsuci pe toate părțile pentru a vedea ceva ciudat sau greșit, enervant sau negativ. Trebuie să nu-ți trăiești viața după regulile celor care nu ți-o înțeleg, trebuie să mergi mai departe!

Angelina Jolie

Într-un interviu acordat revistei Pychologies Magazine, în care a vorbit despre rolul ei în filmul Maleficent, Angelina Jolie a conturat o frumoasă comparație între viețile noastre și lecțiile pe care le învățăm din povestirile copilariei: “Avem de făcut o alegere despre modul în care acceptăm ce se întâmplă sau nu în viața noastră. Putem ajunge să deveni consumați de ură și întuneric sau putem fi capabili să ne recâștigăm omenia într-un anumit fel, învățând să ne împăcăm cu ceea ce s-a întâmplat și să învățăm ceva despre noi înșine. ”

Kim Kardashian

“Trebuie doar să fii pozitiv și să ignori cu adevărat răutatea. Nu te schimba niciodată, rămâi cine ești. Fii fericit pentru ceilalți și fii fericit pentru tine dacă ai realizat ceva de care ești mândru! “Sfătuiește Kim Kardashian într-un interviu pentru Mobio INsider.

Anne Hathaway

La show-ul lui Ellen DeGerneres, Anne Hathaway discută în mod deschis despre cum a învățat în cele din urmă să renunțe: “Dacă nu te iubești pe tine, atunci când altcineva îți spune lucruri oribile, o parte din tine o să le creadă mereu … am ajuns într-un punct în care am o cantitate imensă de iubire și compasiune pentru toți ceilalți și, mai presus de toate, am pentru mine.

Madonna

Madonna a folosit Instagramul pentru a le răspunde celor care vorbesc urât despre ea, folosindu-se de un selfie în care râdea și comentând la poză: “Râd în fața tuturor urâcioșilor care își folosesc energia încercând să mă limiteze și să mă eticheteze cu prejudecățile și temerile lor! Ia-ți limba malefică și transform-o în pasăre, pentru a zbura. Nu îți mai pierde timpul prețios pe răutăți, folosește-l pentru lucrurile bune și pentru iubire!”#rebelheart #artforfreedom”.

Katherine Heigl

“Bineînțeles, ca orice ființă umană, am făcut greșeli și am vorbit sau am acționat în mod involuntar sau neglijent, dar întotdeauna încerc să fac ceva bun din orice greșeală. Asta nu înseamna ca nu ma voi opri din trasarea limitelor si cerând să fiu tratată cu bunătate și respect, dar nu fac asta cu nicio intenție nepoliticoasă sau răutăcioasă, o voi face cu aceeași putere și onestitate pe care cred că fiecare dintre noi are dreptul să le dețină”, a răspuns Katherine Heigl pe Facebook.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a spus pentru Glamour că : “Întotdeauna am glumit cu faptul că las urâcioșii să mă motiveze. Toată lumea are dușmani care îi fac să se îndoiască de ei sau îi fac să se simtă că valorează mai puțin decât valorează cu adevărat. Trebuie să ai încredere în tine . Trebuie să vină de la tine încrederea, nimeni nu ți-o va oferi.”

Kristen Stewart

Kristen Stewart recunoaște pentru Daily Best că “Sunt sigură că există o mulțime de oameni care îmi urăsc toate filmele, așa cum sunt sigură că există oameni care sunt obsedați de Twilight și spun” Am urmărit seria, și m-a dezamăgit complet, apoi m-am uitat la fiecare dintre celelalte filme ale ei și acum o urăsc! Este în regulă, nu trebuie să mă urmăriți!”

Citește 10 POVEȘTI ALE CELEBRITĂȚILOR, CARE TE VOR DA PESTE CAP!

Gwenyth Paltrow

Gwenyth Paltrow s-a adresat celor care o atacau în online, înainte de o apariție surprinzătoare la Code Conference, afirmând că “întâlnești comentarii online despre tine și despre prietenii tăi și acesta este un lucru foarte dezumanizat. E aproape ca și cum, în război, treci prin acele situații sângeroase și dezumanizante și, apoi, cineva simte envoia să definească altfel lucrurile, în locul tău. Speranța mea este ca, pe măsură ce vom ieși din ură, vom ajunge la următorul nivel de conștiință. “


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns