Acest pensionar face zilnic nateva si vinde flori in versuri ca sa isi ajute nepotii. Povestea emotionanta a pensionarului


De aproape 16 ani, un pensionar din orasul argesean Stefanesti vinde flori in versuri in centrul Pitestiului. Anton Sulu (65 de ani) are o pensie mica, de 970 de lei si spune ca vinde flori ca sa isi ajute cei trei nepoti.

Indiferent de vreme, Anton Sulu vine aproape in fiecare zi de la Stefanesti la Pitesti: ”Fac naveta aproape zilnic pentru a vinde cateva buchete”, scrie radiosimplu.ro.

Clientii sunt abordati printr-o metoda inedita. Anton Sulu incearca sa vanda fiecare buchet spunand versuri. Inainte sa stam de vorba l-am surprins spunandu-i unei adolescente machiate strident care statea cu mainile in buzunare:

”Doi lei buchetu’/La fetita zambitoare/Cu manute-n buzunare/Care vrea sa ia o floare”. Fata a zambit auzind versurile, insa i-a refuzat oferta. ”Nu-i nimic, trebuie sa te astepti si la refuzuri, asta e viata. Important e sa nu iti pierzi zambetul si optimismul”, spune Anton Sulu.


About the author

Maya O.

View all posts