Puterea gândurilor

Acesta este modul prin care vă puteți manifesta cu ușurință dorințele cele mai profunde, folosind doar puterea gândurilor


“Cu cât ajungeți mai aproape să știți că singuri creați lumea experienței voastre, cu atât mai vital devine pentru voi să descoperiți cine face ceea ce creează” 
– Eric Micha’el Leventhal

Chiar dacă nu este o sarcină ușoară de a vă manifesta dorințele cele mai adânci, este totuși ceva ce trebuie să facem cu toții dacă vrem să progresăm în viață. Din fericire, este un proces ușor.

Tot ce trebuie să faceți este să vă utilizați doar puterea gândurilor. Gândurile au mai multă putere decât crezi.

Manifestarea este un proces care necesită multă muncă interioară.

Pentru a înțelege acest lucru, trebuie să înțelegeți mai întâi puterea imensă pe care o au gândurile voastre. Vedeți, totul din jurul nostru este energie.Procesul de gândire este energie în sine. Această energie este atât de puternică și poate literalmente să spargă sau să facă lucruri în funcție de intenția din spatele ei.

Lucrul grozav despre gândurile noastre este potențialul uimitor pe care îl posedă. Ele ne pot face să realizăm întregul nostru potențial sau ne pot trage înapoi. Totul depinde de noi.

Deci, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă concentrați atenția asupra gândurilor de nivel inferior și să le rezolvați și apoi vă recomandăm să vă concentrați atenția asupra celor mai mari și mai importante gânduri. Începând cu puțin, este cea mai buna soluție, pentru că dacă începeți cu gândurile mai mari, puteți să vă pierdeți în acest proces și să rămâneți la blocaje inutile.

Culegi ceea ce semeni.

Dacă vă umpleți mintea cu negativitate, negativitatea este tot ceea ce veți obține. Trebuie să fiți conștienți de ceea ce faceți voi în Univers. Dacă nu sunteți gata să începeți cu procesul de manifestare, în primul rând, sau dacă nu credeți în el, nu va funcționa pentru voi.

Cum să vă manifestați cele mai profunde dorințe prin puterea gândurilor voastre?

În primul rând, trebuie să vă goliți mintea. Este mai bine să ai o minte goală decât una negativă. Deci, eliberați orice gând negativ care vă reține. Eliberați-vă de orice, care nu vă ajută, vă susține sau vă împinge înainte.

Eliberați-vă durerea, suferința și temerile. Doar fi sinele cel mai pozitiv.Întotdeauna, întotdeauna credeți în sinele vostru și în puterea voastră.

Apoi, gândiți-vă la toate lucrurile pe care doriți să le atingeți. Gândește-te la toți pașii pe care trebuie să-ți faci pentru a te duce acolo. Când te gândești la asta, ar trebui să blochezi toate gândurile negative care ar putea veni în calea ta.

Acesta este un proces în desfășurare și necesită repetări și răbdare. Încercați să meditați în fiecare zi timp de cel puțin 10-20 de minute. În curând veți vedea diferența în gândirea voastră. Veți găsi că meditația funcționează ca un farmec al capacității de a menține gânduri pozitive.

În cele din urmă, poți face orice ai gândit, numai dacă crezi cu adevărat în asta!


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts

Lasă un răspuns