Ce îți fură fericirea

Aceste obiceiuri îți fură fericirea… Nu le mai face!


În cele din urmă, devii ceea ce faci în mod repetat. Dacă obiceiurile tale nu te ajută, ajunge să te doară.

Iată câteva exemple care îți fură fericirea și cărora trebuie să le spui stop!

Te concentrezi prea tare pe povestea altora și nu pe a ta!

Nu fi atât de mulțumit de poveștile de succes ale celorlalți și de modul în care au mers lucrurile pentru ei, deoarece uiți să ți-o mai scrii pe a ta! Dă-i frâu poveștii tale și adu-o la viață!

Ai tot ce îți trebuie pentru a-ți aduce la viață propria istorie. Schimbarea incredibilă se întâmplă atunci când decizi să preiei controlul. Acest lucru înseamnă să consumi mai puțin și să creezi mai mult. Înseamnă să refuzi să îi lași pe alții să gândească, să vorbească și să decidă în locul tău. Înseamnă a învăța să respecți și să folosești propriile idei și instincte, pentru a-ți scrie pasajul.

Aștepți momentul perfect

Să nu cazi în mitul momentului perfect. Momentele nu sunt perfecte; ele apar atunci când muncești tu. Atât de mulți oameni așteaptă ca stelele să se alinieze pentru a face ceea ce cred că ar trebui să facă… Momentul perfect, oportunitatea, starea perfectă a ființei etc.

Treziți-vă! Aceste stări de perfecțiune sunt mituri. Nu există.

Capacitatea de a crește la cel mai înalt potențial este direct legată de voința voastră, de a acționa în fața imperfecțiunii.

Lucrezi doar pentru un salariu

Închisoarea ta, mai precis! Chiar dacă nu ești foarte pasionat de munca ta, trebuie să fii cel puțin interesat de ea. Când îți proiectezi un stil de viață, în care munca este ceva pentru care suferi, doar pentru a primi o rentă lunară, ți-aș recomanda să începi să gândești și altfel.

Gândește-te, aceasta este viața ta; munca ta va umple un mare procent din ea. Nu este vorba doar de bani; e despre tine. Ignoră propaganda, mai ales de la cei care spun: “Nu lăsa lucrarea să te definească.” Întoarce acest mesaj și mijlocește-l: “Voi face o lucrare care mă definește”.

Sentimentele de ură

Așa cum Martin Luther King Jr. a spus atât de profund: “Întunericul nu poate să iasă din întuneric; numai lumina poate face asta. Ura nu poate elimina ura; numai dragostea poate face asta “.

Adevărul a fost spus, gata!

Când avem sentimente de ură, ajungem, în cele din urmă, să ne urâm pe noi. Ura preia controlul. Uităm de ce urâm, pe cine urâm, pur și simplu urâm de dragul urii. Și apoi, firește, începem să ne urâm și pe noi înșine. Scapă de ură acum!


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts