Semne vulnerabile

Acestea sunt părțile vulnerabile ale fiecărui semn zodiacal…


Fiecare semn zodiacal are o latură vulnerabilă și, dacă nu ți-ai depistat-o până acum, acest articol va clarifica lucrurile!

Berbec

Capriciozitate, dispoziție schimbătoare. Starea ta de spirit joacă împotriva ta, așa că ar trebui să înveți să vezi latura pozitivă în tot ceea ce te înconjoară.

Taur

Teama de singurătate. S-ar putea să fi avut o experiență negativă în trecut. Cineva te-a lăsat baltă sau te-a părăsit, așa că ți-e frică să ai încredere în oameni.

Gemeni

Teama de opinia altcuiva. Creierul tău literalmente fierbe când începi să te gândești la opiniile altora. Te împiedică să te relaxezi. Încearcă să gândești mai puțin!

Rac

Se teme să nu fie stăpânit. Încerci să păstrezi totul sub control, ceea ce te împiedică să te bucuri de viață.

Leu

Se teme de îndoiala de sine. Toată lumea crede că ești prea încrezător în sine, dar, de fapt, destul de des îți ascunzi nesiguranța sub o mască! Nu te îndoi de abilitățile tale.

Fecioara

Auto critica si critica altora. Nu numai că ești auto-critic, ci și pe alții îi critici,  ceea ce este rău pentru relațiile interpersonale.

Balanță

Frica de opinia altcuiva. Îți este atât de frică să nu îi dezamăgești pe alții, că te chinui literalmente cu dorința de a atinge rezultatul perfect. Fii calm, pentru că nu este sfârșitul lumii!

Scorpion

Probleme cu încrederea. Aceasta este o problemă foarte dificilă, dar trebuie să încerci să începi să ai încredere în oameni. Fii mai deschis!

Săgetător

Lipsa atenției. Îți dorești să fii în lumina reflectoarelor, așa că atunci când nu se întâmplă acest lucru, ești deprimat.

Capricorn

Frica de a face o greșeală.  Tu devii un sclav al temerilor tale, și nu te poți relaxa.

Vărsător

Sensibilitate, dar suprimarea acestor emoții. Te temi groaznic să-ți arăți sentimentele în fața altora.

Pești

Se tem de corectitudinea acțiunilor și deciziilor lor. Nu trebuie să te gândești că orice acțiune poate fi greșită. Chiar dacă acest lucru se dovedește a fi adevărat, poți învăța din greșeli!


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts

Lasă un răspuns