Adevărata iubire de sine începe cu expresia „eu pot”


Lumea interioară este un loc foarte special. Succesul exterior nu înseamnă nimic dacă nu ai pace interioară. Stăpânirea de sine, grija, perseverența, adevărata iubire de sine sunt necesare pentru a ne găsi sinele superior, dar și a trăi viața visurilor noastre.

Poți alege singură cursul timpului tău. Nimic nici prea devreme, nimic nici prea târziu. Toate în viața ta trebuie să fie la timpul lor. Iubirea de sine, acceptarea de sine sunt fundamentul pe care se construiesc toate celelalte din viața ta.

Iubirea de sine începe cu expresia „eu pot”. Tu poți fi cu cineva, dar poți fi și singură. Poți fi frumoasă în felul tău și să nu trebuiască să respecți standardele de frumusețe. Poți alege propriile reguli ale vieții tale.
Iubirea de sine te face să alegi cum va decurge timpul tău, care îți vor fi prioritățile, limitele, visele. Iubirea de sine îți poate permite să plângi, dacă vrei. Sau să râzi, dacă vrei. Sau să fii veselă, tristă, haioasă, dar totuși să rămâi tu însăți, indiferent ce ar gândi cei din jur.

Iubirea de sine te face să nu fii de acord cu toate

Dar nici nu trebuie să faci acest lucru. Te poate face să spui „nu”, chiar dacă toată lumea din jurul tău așteaptă să spui „da”.
Iubirea de sine te poate face să plângi atunci când toată lumea plânge, stă sau aleargă.

Iubirea de sine te va face să definești tu însăți limitele confortabile cu ceilalți, chiar dacă aceștia sunt rudele apropiate. Nu trebuie să fii cea mai bună, perfectă, ideală. E de ajuns să fii suficient de bună pentru tine însăți.

Iubirea de sine te va face să o iei mereu de la capăt atunci când se vor închide drumuri în fața ta și te va face să investești mult timp, efort și dragoste în tine.
Iubirea de sine începe cu expresia „pot”. Poți să te asculți, să te auzi, să ai grijă de tine și de propriul suflet. Să fii cea mai bună versiune a ta și să excelezi în toate.

Sursa: devorbacutine


About the author

Maya O.

View all posts