Adevaruri viata

Adevăruri care îți vor schimba atitudinea față de tine însuți


A avea grijă de tine include acțiuni intenționate care vizează îngrijirea bunăstării fizice, mentale și emoționale. A face acest lucru în mod constant pentru mulți dintre noi pare foarte dificil, mai ales în acele momente în care viața devine incredibil de saturată.

Există trei aspecte fizice ale auto-îngrijirii pe care trebuie să le ai mereu în vedere:

1. Nutriția adecvată.

2. Somn bun.

3. Sportul regulat.

În plus, există și multe aspecte psihologice și emoționale pe care le uităm de multe ori. Este vorba despre modul prin care mergem mai departe.

Sper că aceste adevăruri te vor ajuta în același mod în care mi-au ajutat și pe mine …

– Viața ta nu este determinată de ceea ce le spui altora. Impactul real asupra vieții este ceea ce îți spui în fiecare zi ție.

– Nu te uita în jur pentru a cere permisiunea de a fi tu. Pentru a fi “suficient de bun” și a trăi o zi bună pentru tine, nu ai nevoie de aprobarea cuiva.

– Cel mai bun moment pentru a îți arăta bunătate este atunci când simți că nu ești suficient de bun pentru tine însuți. În acest moment, eforturile tale vor juca un rol decisiv.

– Devino propriul tău experiment sau operă de artă. Și ia-o ușor.

-Lasă oamenii din jurul tău să vadă realitatea, imperfecțiunea, cuidățenia, excentricitatea și frumusețea interioară. E de ajuns.

– Nu poți construi conceptele de succes și de fericire față de opiniile și așteptările altora.

– Petrece mai mult timp cu cineva care te face să zâmbești, și cu atât mai puțin cu cei care te-au forțat tot timpul să îi impresionezi.

– Cea mai bună apărare împotriva stresului este capacitatea de a comuta între gânduri.

– Cel mai mare pacificator vine într-un moment în care găsești în sfârșit curajul de a renunța la ceva ce nu poate fi schimbat.

– Nu are niciun rost să te gândești azi la ceea ce ai făcut sau nu ieri, pentru că ieri erai o persoană complet diferită.

-” În cele din urmă, calitatea vieții tale va depinde direct de modul în care stabilești și îți respecți valorile, zilnic. ”

– Chiar dacă iarba de pe cealaltă parte pare mai verde, nu mai privi la ea, nu o mai compara cu cea din curtea ta. Mai bine începe să o uzi pe cea pe care te afli.

– Oricine se poate ascunde de dificultăți și suferințe. Dar a privi problemele direct și a începe să le rezolvi treptat, este ceea ce te face, în cele din urmă, mai puternic și mai fericit.


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns