Adrian Streinu Cercel reînvie proiectul prin care bătrânii sunt scoși din familii și izolați pentru protecție anti-coronavirus


Este oficial! Adrian Streinu Cercel a fost anunțat drept candidat din partea PSD la parlamentare. La prima ieșire publică din această postură, a și făcut un anunț surprinzător. Va introduce în Parlament controversatul proiect din cauza căruia bătrânii vor fi scoși din familii și izolați.

Aunci când proiectul a apărut în spațiul public, Streinu Cercel s-a retras de la comisia din Ministerul Sănătății care gestiona epidemia COVID-19 în țara noastră.

Proiectul a mai fost propus la începutul pandemiei și a fost unul extrem de controversat.

“Am acceptat invitaţia de a participa în Senat la activitatea pe probleme de politici de sănătate. Specialişti trebuie să fie nu numai la nivelul spitalelor, ci şi acolo unde se fac legile care se vor aplica la nivelul unităţilor spitaliceşti. Va trebui să recreionăm sistemul sanitar romanesc, dar de la nivelul institutului nu pot face acest lucru, însă de la nivelul Parlamentului sunt convins că pot face acest lucru”, a spus Streinu-Cercel la lansarea candidaturii sale pentru parlament, scrie realitatea.net.


About the author

Maya O.

View all posts