Adriana Trandafir, declarații cutremurătoare după ce a avut COVID-19: “A fost o luptă pe viață și pe moarte. M-am rugat la Dumnezeu să mă ia


Adriana Trandafir, concurentă la Te cunosc de undeva, s-a infectat, ca și alți colegi, cu noul coronavirus. Actrița a povestit prin ce momente de groază a trecut în perioada în care a avut COVID-19.

Adriana Trandafir de la Te cunosc de undeva a trecut prin momente teribile. Actrița a avut coronavirus în urmă cu aproape 4 luni și a stat în spital o perioadă îndelungată, până când testele au ieșit negativ.

Adriana Trandafir: „M-am gandit la ce e mai rău”

După perioada de aproximativ o lună jumătate de recuperare, Adriana Trandafir a povestit prin ce calvar a trecut. Atât ea, cât și soțul ei au fost internați, existând momente în care a crezut că va muri, însă a fost o experiență dată de Dumnezeu pe care a putut să o ducă, până la urmă.

„A fost o experiență pe care Dumnezeu mi-a dat-o pentru că am putut să o duc, pentru că a trebuit să trec prin asta pentru a învăța multe lecții pe care nu le știam până acum. Nimic nu o sa fie cum a fost odată. Oamenii sunt speriați, debusolați. Nu mai știi de ce, când și de cine să te ferești. Ne este frică. Nici în curtea mea nu am ieșit. Am înțeles de la început că nu este de glumit. Lucrurile sunt foarte serioase. Într-o lună m-am văzut doar cu fiul meu. A trebuit să stau șase săptămâni în așteptarea celor două rezultate negative. Și eu și soțul meu am fost internați. M-am gandit la ce e mai rău, cum ar fi fost ca fiica mea să se trezească cu două coșciuge în fața porții’, a spus Adriana Trandafir la „Acces Direct’.

Adriana Trandafir: „Credeam că e o simplă răceală”

Credința a ajutat-o și i-a dat speranță în perioada neagră din viața ei, iar lupta a fost cu adevărat pe viață și pe moarte.

„A fost o luptă pe viață și pe moarte. M-am rugat la Dumnezeu să mă ia, la cât de rău era, la mine s-au adunat toate simptomele. Eu nu știam, credeam că e o simplă răceală, nu aș fi crezut niciodată că acesta va fi diagnosticul’, a mai spus concurenta de la Te cunosc de undeva.


About the author

Maya O.

View all posts