Devenim singuri săraci

Aducem singuri sărăcia și problemele, în viața noastră și tot singuri putem scăpa de ele! Fă aceste schimbări și vei vedea imediat rezultatul!


Astăzi vorbim despre obiceiurile, aduse în discuție chiar de cercetători. Obiceiuri de care ar fi bine să te ții departe, să le excluzi din viața ta, să le ignori, să faci orice altceva pentru a scăpa de ele pentru că îți creează doar neplăceri:

Nu mai cere compătimire sau milă!

Sărăcia apare atunci când începi să te plângi prea des de soarta nefericită pe care o ai și ceri compătimirea celor din jur.

temele pot fi vaste: nu ai silueta potrivită, nu ai salariul dorit, nu ai studiile pe care ți le-ai dorit, nu ai casa pe care o visezi, nu e vreme frumoasă afară, nu e nimic. Totul,  absolut totul din jurul tău îți pare a fi un motiv bun pentru a cere milă și compătimire…

Treptat, vei pierde atenția celor din jur, căci oamenii nu pot empatiza cu tine la nesfârșit. Autocompătimirea este cea mai bună soluție pentru a obține un serviciu slab plătit și o viață gri.

Economisești prea mult

Dacă primul lucru pe care îl faci atunci când mergi într-un magazin este să vezi ce poți cumpăra de la reduceri sau dacă ai stupida impresie că cei cu care lucrezi  au un salariu mai mare, lucrând mai puțin și dacă niciodată nimănui nu îi împrumuți bani, nu lași chelnerului bacșiș, mai mult decât atât, nu vrei să ai un copil din cauza salariului pe care îl ai, cel mai probabil, obiceiurile care te duc la sărăcire sunt deja instalate.

Renunță la aceste obiceiuri, dacă vrei să o duci mai bine!

Evaluezi oamenii  „prin bani”

Dacă te-ai auto-programat la sărăcie, consideri că fericit poți fi doar dacă ai un salariu cu multe zerouri. Mai crezi și că nu te poți bucura de viață dacă nu ai haine scumpe, o vilă și o mașină de lux.

Sociologii spun că la întrebarea „Ce ai nevoie pentru a fi fericit?”, doar oamenii sărăci încep să enumere bunuri materiale.

Ei bine, tu ce ai nevoie pentru a fi fericit?

Nu te mai panica dacă nu ai bani!

Când doar la gândul că ai putea să fii demis, pulsul tău crește, acesta poate fi un semn că deja începi să te pregătești de sărăcie.

Nu petreci timpul cu cei dragi, pentru a face bani

Cei mai buni ghinioniști sunt cei care se îndepărtează de familie. „De ce trebuie să-mi sun soacra? Are nevoie, să mă sune…”, „Tată, îți amintești când m-ai certat de față cu toți vecinii? Atunci eram mic, dar eu nu am uitat…”, „trebuie să muncesc, nu am timp să stau la taclale cu lumea.”

Familia este cea mai importantă și este locul în care vei descoperi mereu adevărata comoară. Acolo toate problemele își găsesc o rezolvare! Gândește-te la asta…


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts

Lasă un răspuns