Afirmatii

Afirmații pentru abundență și prosperitate


* Sunt deschis să primesc toată averea pe care viața mi-o oferă.
* Sunt înconjurat/ă de bogăție
* Merit prosperitate!
* Succesul meu este necesar.
* Trăiesc o viața abundentă.
* Visele mele devin realitate
* Mulțumesc!

Uneori, tot ce ai nevoie pentru a-ți da un impuls, este o mantră plină de înțeles sau o afirmație pentru abundență.

Mantrele și afirmațiile pentru abundență pot fi cât de simple ai nevoie să fie; din cântările și poemele religiei Hinduse, pentru a oferi putere cuvintelor tale, murmură-le în timp ce respiri, înainte să începi o treabă importantă. Au putere deoarece, asemenea rugăciunilor, sunt încărcate cu energie.

Aceste afirmații pentru abundență, sunt create special pentru a valorifica puterea legii atracției (dar și gândirea pozitivă), pentru a atrage în viața ta prosperitatea, abundența și câștiguri financiare. Le poți spune sau cânta oricând simți că este cazul (este recomandat să faci un ritual din acest fapt).

Iar dacă timpul îți permite, le poți combina cu meditația.

Meditația, bineînțeles, nu este necesară, însă oferă un plus important afirmațiilor pozitive și le va face mai puternice.

Poți folosi câte mantre dorești dintre cele de mai jos. De asemenea, le poți alterna sau combina pentru a se potrivi nevoilor tale, poți chiar încerca să le scrie pe oglindă pentru a ți le aminti constant.

Un ultim lucru de precizat este că, deși aceste afirmații sunt eficiente, sunt doar atât de puternice pe cât le faci tu să fie.

Cu cât le acorzi mai multă importanță, cu atât cresc șansele să se manifeste.

Chiar trebuie să simți aceste afirmații pozitive atunci când le rostești, altfel vor fi doar cuvinte fără sens.

1 Sunt deschis să primesc toată averea pe care viața mi-o oferă.

Aceasta este o mantră minunată cu care să începi, este o invitație către prosperitate, pentru a intra în viața ta.

Care este rostul ca abundența și prosperitatea să intre în viața ta, dacă tu le refuzi continuu? Asta afirmă, cu claritate, că ești pregătit să primești răsplata tuturor impulsurilor financiare pe care le vei întâlni.

2 Sunt înconjurat de bogăție

Legea atracției duce totul un pas mai în față și spune că, oricărui lucru îi acorzi suficiente gânduri, se va manifesta. Afirmându-ți bogăția îți va aduce bogăție! Aceasta este o minunată afirmație zilnică. Crede-o.

Sună ca o încurajare și exact așa și funcționează.

3 Merit prosperitate!

Aceasta este o importantă afirmație pozitivă – prea des ne subestimăm pentru că avem impresia că nu merităm lucruri bune.

Este o afirmație pe care o poți spune cu voce tare (dacă îți permite spațiul în care ești) și este o mantra minunată pe care să o cânți iar și iar.

Este plăcut să o spui și îți va înălța spiritul. Nu mai trebuie să menționăm și că este chiar adevărul absolut!

4 Succesul meu este necesar.

Deși nu dorim să recunoaștem, banii sunt un lucru important în lume. Această afirmație de abundență servește ca un memento ce îți aduce aminte că nu este un păcat să îți dorești mai mult.

Fie că este vorba de cariera ta, casa ta, sau chiar și activitățile recreaționale, succesul este important și poate fi extrem de mulțumitor pentru spiritul nostru. Această mantra oferă motivația de a nu accepta nimic mai puțin decât ceea ce meriți.

5 Trăiesc o viața abundentă.

Este o mantră simplă pe care o poți rosti în orice situație. Meditația asupra acestei mantre poate aduce bunăstare în toate aspectele din viața ta, emoțional și spiritual; la locul de muncă sau acasă, dar și în alte arii ale vieții tale. Poate va chema în viața ta abundența de a râde dar și abundența banilor!

6 Visele mele devin realitate

Atâta timp cât lucrezi pentru a le îndeplini, aceasta este mai puțin o mantră și mai mult un fapt.

Această minunată frază îți va oferi un impuls prin simplul fapt că îți reamintește că prosperitatea e pe drum.

Este mereu plăcut să îți vezi visele devenind realitate, iar spunând această mantră mai mult ca sigur îți va da o stare plăcută. Cu cât o spui sau gândești mai mult, cu atât mai multe minuni va face!

7 Om Shrim Maha Lakshmiyei Swaha.

Ei bine, aceasta este un pic mai avansată…. Dar dacă ești interesat de o abordare mai tradițională, încearcă această mantră în sanscrită: se concentrează în special pe abundență.

Reprezintă plantarea semințelor succesului, permițând avuției să se cultive. Și este, bineînțeles, cel mai indicat să fie cântată în timpul meditației.

8 Mulțumesc!

Nu uita niciodată magia simplă a recunoștinței pentru ceea ce ai. Cu cât apreciezi mai mult, cu atât vei primi mai mult. Este aproape ca și cum gândul de recunoștință și atracția sunt două fețe ale aceleiași monede.

Nu contează cât de mult sau puțin ai, contează doar dacă ceea ce ai aduce sau nu valoare vieții tale.

Cel mai bun mod de a-ți afirma aprecierea este spunând ”Mulțumesc”. Nu contează cum mulțumești cât mai degrabă cui îi mulțumești. Dacă toate celelalte dau greși, mulțumește-ți ție.

Și nu uita: Meriți!


About the author

Maya O.

View all posts