Află ce zeu grec te protejează. Acest horoscop ne va spune


Cuvântul „horoscop” provine din limba greacă veche: „goro” înseamnă timp, „pescar pescar” înseamnă observator. Grecii au crezut întotdeauna că, cu ajutorul horoscopului, se poate determina scopul vieții, se poate învăța mai bine despre esența cuiva și se poate prezice soarta. Pentru a face acest lucru, ei și-au folosit propriul horoscop, în care un anumit zeu este responsabil pentru fiecare lună.

Mai jos este horoscopul grecesc care vă va spune ce zeu grec vă patronează.

21 ianuarie – 19 februarie – luna Hera

Hera este regina zeilor, soția zeului suprem Zeus, patroana căsătoriei. Diferă prin imperiozitate, duritate, dispoziție capricioasă și gelosă. Este capabilă să reziste dorințelor soțului ei și să facă totul în felul ei. Hera patronează oamenii disperați iubitori de libertate. Cei născuți în luna Hera au o minte extraordinară, plină de viață, sunt ușori, plini de resurse, curajoși și independenți. Hera corespunde zeiței romane – Juno.

20 februarie – 20 martie – luna Poisedona

Poseidon este fiul lui Kronos și Rhea. Poseidon stăpânește mările cu un trident. Dacă marea este calmă, totul este în regulă, lucrurile merg bine, starea de spirit este excelentă. Dacă vine o furtună, sunt șanse ca viața să se schimbe dramatic. Oamenii aflați sub patronajul lui Poseidon sunt sensibili, vulnerabili, au intuiție, sunt capabili să prevadă evenimente. Poseidon corespunde zeului roman Neptun.

21 martie – 20 aprilie – luna Atena

Pallas Athena este zeița războiului și a victoriei, precum și a înțelepciunii și cunoașterii, a artelor și meșteșugurilor. Atena s-a născut din capul lui Zeus în armură completă (cască și coajă). Prin urmare, toți oamenii născuți în perioada 21.03-20.04, Athena își dă calitățile – înțelepciune, beligeranță, pofta de cunoaștere, o înclinație pentru arte și pentru stăpânirea diverselor abilități și meșteșuguri. Atena corespunde zeiței romane Minerva.

21 aprilie – 20 mai – luna Afroditei

Afrodita este zeița iubirii și a frumuseții. S-a născut din spuma mării și este considerată întruchiparea elementelor oceanului. Oamenii născuți în luna Afroditei, de la 21.04 la 20.05, sunt înzestrați cu frumusețe (dacă nu externă, apoi internă), viața lor este plină de dragoste, sunt blândi și atrăgători în comunicare, prin iubire sunt capabili să realizeze mult in viata. Atena corespunde zeiței romane Venus.

21 mai – 21 iunie – luna lui Apollo

Apollo (Phoebus), fiul lui Zeus, zeu – vindecător și ghicitor, patron al artelor. El s-a remarcat printr-o cantitate rezonabilă de inconstanță. Ar putea să ofere un cadou unei persoane și să ia totul, de aceea oamenii născuți în luna Apollo nu se disting prin încăpățânare, frivol, tind să lase o mulțime de lucruri să-și urmeze cursul, deși sunt înzestrați cu un talent special și bun arata. Ei pot realiza lucruri semnificative în viață numai prin noroc și intuiție, nu prin perseverență și muncă grea.

22 iunie – 22 iulie – luna lui Hermes

Hermes este fiul lui Zeus, mesagerul zeilor, sfântul patron al păstorilor și al călătorilor, zeul comerțului și al profitului. Potrivit mitologiei grecești, lui Hermes i s-a încredințat obligația de a transmite voința zeilor de la Zeus, zeul suprem, oamenilor. Adică, Hermes a servit ca o legătură între partea de sus și partea de jos. O astfel de poziție cerea diplomație și inventivitate, nu degeaba este cea a tuturor zeilor, ci Hermes este numit zeul necinstit. Persoanele născute în luna Turtle au calități similare. Zeul roman Mercur îi corespunde lui Hermes.

23 iulie – 23 august – luna lui Zeus

Zeus este zeul suprem asupra tuturor zeilor, el l-a aruncat pe tatăl său titanul Kronos în Tartarus, prin urmare este destul de corect ca Zeus să inspire nu numai respect, ci și temere. Oamenii născuți în luna lui Zeus sunt nobili, cinstiți, dominatori, posedă puterea și puterea convingerii. Zeul roman Jupiter îi corespunde lui Zeus.

24 august – 23 septembrie – luna Demeter

Demeter în mitologia greacă este zeița fertilității, patroana agriculturii, fiica lui Kronos și Rea, sora lui Zeus, mama Persefonei – natura. Demeter simbolizează tot principiul feminin la om. Aceasta este acasă, familie, copii. Demeter dă celor născuți în luna ei eficiență, decență, simț al datoriei, înclinație și dragoste pentru gospodărie.

24 septembrie – 23 octombrie – luna lui Hefest

Hefaist este zeul focului, hramul fierarului, fiul lui Zeus și al Herei. Hefaist este ocupat cu munca fizică grea, viața lui nu este ușoară, deoarece este un zeu-artizan. Toți cei născuți în luna Hefaist au aceleași calități: acești oameni sunt muncitori, realizează totul prin munca lor. Cele mai bune calități ale lor sunt determinarea și bunăvoința. Cu toate acestea, dacă astfel de oameni sunt supărați, nu îi poți invidia pe cei din jur, furia lor va fi cumplită. Hefaist corespunde zeului roman – Vulcan.

24 octombrie – 22 noiembrie – luna Ares

Ares (sau Ares) este zeul războiului, fiul lui Zeus și al lui Hera, iubitul Afroditei, de la care a avut copii – Harmony, Eros, Fobos și Deimos. El este un zeu înflăcărat, pasionat, capabil să iubească și să urască profund. El îi poate înzestra pe cei pe care îi patronează cu dragoste pasională și abilitatea de a crea, dar și puterea și dorința de a realiza multe în viață, mergând spre scopul său pe oase. Ares corespunde zeului roman – Marte.

23 noiembrie – 21 decembrie – luna Artemis

Artemis este zeița vânătorii, patroana femeilor aflate în muncă, fiica lui Zeus. A fost descrisă cu un arc și săgeți, uneori cu o semilună pe cap. Oamenii pe care îi patronează sunt simpli, cinstiți, principiali, pun adevărul mai presus de orice. Obiectivele pe care le ating cu ușurință, întrucât au un scop, se pot înlocui reciproc pe parcursul vieții, dar vor întruchipa invariabil puritatea și castitatea. Astfel de oameni iubesc spațiul și natura în forma sa originală. Artemis corespunde zeiței romane – Diana.

22 decembrie – 20 ianuarie – luna Hestiei

Hestia este sora lui Zeus și păstrătoarea focului inextinctibil. Hestia are capacitatea de a uni oamenii, de a-i uni. Tot ceea ce face este plin de perfecțiune și de un scop superior. Oamenii pe care îi patronează sunt harnici, muncitori, răbdători și orientați spre obiective. Sunt capabili să transforme tot ceea ce ating în aur. Există mulți profeți și clarvăzători printre astfel de oameni.


About the author

Maya O.

View all posts