Ajutor de nădejde pentru polițiștii clujeni. Un motan contribuie la deszăpezirea mașinii de Poliție


Pisica unei secții de Poliție din Cluj-Napoca este un ajutor de nădejde pentru polițiști. Pentru o porție dublă de mâncare, ea a contribuit la deszăpezirea mașinii de Poliție. Pisica a fost fotografiată de polițiști, iar imaginile au devenit virale pe Facebook.

Polițiștii spun că inițial pisica botezată Berliot nu a fost încântată de propunerea oamenilor. După ce a realizat că va primi porție dublă de mâncare, Berliot și-a schimbat strategia și a pus umărul, blana și coada la acțiunea de deszăpezire.

„Când i-am cerut lui Berlioz de la Secția 3 Poliție să ne ajute la curățatul autospecialei de zăpada depusă, s-a ”uitat ca mâța-n calendar” : 11 ianuarie. De unde atâta surprindere. I-am explicat, în schimb, că este noua modă în Cluj, începând de astăzi. Harnic atunci când știe că îl așteaptă o porție dublă de mâncare, s-a apucat imediat de treabă. Știa și el că nu-i ajung nici cele nouă vieți să-și ducă treaba la bun sfârșit de unul singur, dar era un bun prilej să profite de atenția noastră, pentru ca mai apoi să ne râdă pe sub mustăți”, au povestit, pe Facebook, polițiștii clujeni.

După ce au relatat isprava motanului Berlioz, polițiștii i-au îndemnat pe oameni să se pregătească pentru zăpadă.

„Voi v-ați pregătit corespunzător pentru zilele înzăpezite? Nu uitați să conduceți cu grijă, să echipați autovehiculele corespunzător sezonului și să adaptați viteza la condițiile meteo-rutiere”, au mai scris polițiștii pe rețeaua de socializare.

Sursă: Mediafax


Loading...

About the author

Maya O.

View all posts