moliftele

Alungați boala, necazurile și farmecele cu ajutorul moliftelor!


Puțină lume știe că moliftele pot face adevărate minuni pentru credincioșii care au probleme de sănătate, necazuri sau farmece. Iată la ce vă pot fi de folos aceste slujbe miraculoase.

Utile pentru iertarea de păcate și alungarea duhurilor rele

Din cele mai vechi timpuri, moliftele sunt citite de preoți atât pentru iertarea de păcate cât și pentru alungarea duhurilor rele, însănătoșirea grabnică, dezlegări de farmece și blesteme.

Cele mai puternice rugăciuni împotriva spiritelor rele sunt Moliftele Sfântului Vasile cel Mare, care se citesc de obicei, pe data de 1 ianuarie a fiecărui an. Nu orice preot poate însă că rostească aceste rugăciuni, cunoscute și sub denumirea de blesteme asupra necuratului, ci aceia care au mare har, au ținut post și s-au pregătit sufletește.

De asemenea, pentru ca rugăciunea să aibă efectul dorit și credincioșii trebuie să țină post.

Molifte de curățire

O rugăciune de mare ajutor, o moliftă de curățire se citește femeilor care au făcut întrerupere de sarcină.

Potrivit tradiției, timp de șase săptămâni după avort, femeile nu au voie să intre în biserică, apoi se vor să spovedi și li se va citi această rugăciune. De asemenea, biserica îndeamnă femeile ca după un avort să boteze un copil, pentru iertarea păcatelor.

Tot moliftele se vor citi și înainte de spovedanie și de împărtășanie, când preotul îi adună pe credincioși și le citește această rugăciune. Tradiția spune că acela care a făcut o spovedanie curată, s-a botezat a doua oară.

Felicia Iederă


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns