“Am sunat-o după cinci ani de când ne-am despărțit. Vocea ei era atât de fericită…” O lecție de viață!


Am sunat-o după 5 ani de la despărţire. Destul de ciudat, dar nici măcar nu şi-a schimbat numărul, de parcă ar fi așteptat. Când a răspuns, tremuram.

Vocea ei era atât de fericită. Îi auzeam copiii râzând pe fundal.

După ce a spus “Bună”, am rămas fără cuvinte. Nu știam ce să spun. Am fost fericit pentru ea, dar, în același timp inima îmi era frântă.

Cinci ani în urmă, mi-a spus că mă va iubi mereu. Am râs și i-am spus: “Îți vei întâlni încă fericirea”. Deși realizam că nu minte. Totuși, am plecat până la urmă.

După ce a spus, din nou, “Bună“, am scăpat jos receptorul. Apoi, l-am strâns iarăşi în mână. După ceva timp mi-a venit un mesaj, scrie devorbacutine.eu.

Ea mi-a scris: “Bună! Așteptam apelul tău. Chiar speram să îţi aud vocea. Dar te-ai speriat din nou, ca și atunci. Acum îmi pot schimba numărul, cu siguranță. Știu de ce ai sunat. Să afli dacă încă te mai iubesc….

Da, te iubesc. Nu te-am minţit atunci…”

Am încercat să o sun înapoi, dar numărul nu era disponibil. Am sunat-o a doua zi, apoi am sunat-o din nou și din nou. În fiecare zi. Încercam să o găsesc. Încerc şi acum, de fapt. Dar nu am dat de nici o urmă de-a ei…

Acum am 39 de ani. Sunt singur. Nu am pe nimeni care să-mi fie alături. Doar acelaşi număr, ca şi acum 15 ani.

Poate o să sune cândva…


About the author

Maya O.

View all posts