Anamaria Prodan poartă un ceas cu 350 de diamante


Elegantă și extravagantă, sunt două cuvinte care i se potrivesc de minune Anamariei Prodan. Vedeta uimește mereu cu bijuteriile pe care le poartă, mai ales cu ceasul care are nu mai puțin de 350 de diamante.

Adoră bijuteriile Cartier

De fiecare dată când Anamaria Prodan este văzută la un eveniment, doamnele sunt invidioase. Pentru că vedeta are bijuterii la care ar râvni chiar și divele de la Hollywood. La loc de cinste se află ceasul, un Audemars Piguet Royal din aur alb, cu peste 350 de diamante, în valoare de 300.000 de dolari.

De asemenea, Anamaria adoră să poartă mai multe brățări Cartier Love din aur alb şi galben cu diamante, care costă, fiecare, între 7.500 şi 15.000 de euro. Are însă și unel preferat, model Panthene de Cartier, al cărui preț se ridică la valoarea de 79.500 de euro. „Știți că eu sunt mai extravagantă, dar când iubesc ceva, nu ezit să mi-l cumpăr. În general, eu îmi iau tot ce îmi place, nu mă uit la preț! D-asta muncesc în fiecare zi, de dimineață până seara! Să îmi fac toate poftele, chiar dacă unele dintre ele costă foarte, foarte mult”, a declarat vedeta. (C.L.)


About the author

Maya O.

View all posts