Anthony Hopkins ateu Dumnezeu

Anthony Hopkins, de la ateu la credința în Dumnezeu…


Odată cu trecerea anilor, întrebările despre Dumnezeu, viața de apoi sau scopul vieții, încep să apară.

Asta s-a întâmplat și în cazul marelui cavaler al cinematografiei, Sir Anthony Hopkins, care a recunoscut de curând într-un interviu, că în lupta lui cu alcoolismul, a găsit credința, până în acel moment el fiind un ateu convins.

”De ce NU crezi în Dumnezeu?” a fost întrebat actorul, în cadrul unei întâlniri a dependenților de alcool!

”În acel moment viața mea, percepția mea s-a schimbat. De la acea întrebare… Probabil ar fi trebuit să fiu găsit mort din cauza alcoolui. Cu trecerea anilor cred că totul este un miracol! Adică gândiți-vă, respirăm, dormim, mâncăm, zâmbim. În corpul nostru se întâmplă lucruri, lucruri legate de Divinitate!

Am fost pe drumul spre distrugere, spre autodistrugere. Drumul spre IAD… Am cerut doar ajutor Bunului Dumnezeu. Și deodată…BUM… sunt LIBER.

Parcă aș fi fost posedat de un demon. Un demon care s-a tot folosit de corpul meu. De mine și de alte milioane de oameni.

Nu mă puteam opri!!Nu mă puteam opri din alcool, dar Dumnezeu mi-a deschis mintea. Am avut nevoie doar de secundă, să ajung să mă gândesc la El, să-mi întorc fața către El și totul în mintea mea s-a limpezit”.

Credeți în Dumnezeu, credeți în puterea Lui, El vă este aproape în orice moment al vieții, trebuie doar să vă întoarceți fața către El și totul va fi bine!” spunea Anthony Hopkins în cadrul aceluiași interviu.


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns