Cum se poartă bărbatul

Așa trebuie să se poarte un bărbat adevărat…


Vreți să fiți respectați, domnilor? Să iubiți și să fiți iubiți? Să simțiți că trăiți cu adevărat? Atunci nu ieșiți din casă fără să nu țineți cont de sfaturile de mai jos.

Economisiți întotdeauna bani

Oamenii de știință spun că bărbații, oricât de mult ar vrea să arate că siguri pe ei, demonstrează de multe ori de fapt contrariul. Iar primul lucru care arată că aceștia sunt vulnerabili este faptul că bărbatul cu mare greutate se uită în ochii cuiva atunci când îi vorbește.

Ce să facă un bărbat ca să fie la înălțime? În primul rând să economisească întotdeauna ceva bani din salariu, pentru că nu se știe când va avea nevoie. Și până la urmă e bărbat și trebuie să aibă bani în buzunar, ar spune majoritatea doamnelor.

Tot bărbatul este cel care trebuie să poarte cât mai des costum, pentru că va arăta întotdeauna impecabil.

Domnilor, dacă vreți să dați bine în fața unei femei, nu o invitați niciodată la cinema de la prima întâlnire, iar atunci când dați mâna cu cineva, trebuie să o faceți ferm.

Și, domnilor, dacă vă e teamă de o femeie, încercați să vă apropiați de ea. Veți rămâne surprinși să vedeți reacțiile voastre. Și nu în ultimul rând, trebuie să știți că cel mai important pentru un bărbat este să fie responsabil.

Felicia Iederă


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts