Cum te îmbraci de Crăciun

Asta trebuie să poarte doamnele pentru a arăta, de Crăciun, mai bine ca niciodată!


Vreți să arătați mai bine ca niciodată de acest Crăciun? Atunci e necesar să aveți o îmbrăcăminte care să vă scoată în valoare ce aveți mai frumos.

Iată ce ținute puteți adopta pentru a arăta mai bine ca niciodată.

Optați pentru o fustă conică aurie și un top negru

Designerii afirmă că piesele în nuanțe de auriu sunt cele mai potrivite pentru atmosfera de sărbătoare.

Așadar, puteți adopta un stil elegant, dar relaxant, dacă veți purta o fustă creion evident aurie și o bluză neagră, la care veți asorta o pereche de botine cu toc sau pantofi negri.

Nu uitați de o jachetă în același stil și bineînțeles un dres nude. De asemenea, pentru Crăciun s-ar potrivi și o rochie din catifea de culoare roșie sau burgundy.

Important e să optați pentru un model simplu și puteți accent deosebit pe accesorii, pentru că de Crăciun se potrivește întotdeauna look-ul festiv.

Nu uitați de ghetele cu toc…

Din lista cu recomandări pentru Crăciun face parte și salopeta roșie din catifea, care vă trupe corpul în evidență și în care veți străluci.

Pentru un plus de eleganță, puteți opta pentru un model cu umerii goi și un cordon. Totul va fi completat, evident, de botinele cu toc.

Nu în ultimul rând, puteți purta o fustă midi în carouri și top negru, la care să asortați un dres opac. Pare o vestimentație simplă, dar veți avea un succes incredibil în seara de Crăciun. Pentru a ieși și mai mult în evidență, puneți accentul pe accesorii, cum ar fi, de exemplu, un lanț de perle la baza gâtului.

Felicia Iederă


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts