ASTROLOGIE: Există speranță pentru 2021! Marea Conjuncție în Vărsător în acest decembrie pe 21 este un moment de cotitură colectiv. Este o Renaștere


Astrologia nu se referă doar la semnele, caracteristicile și hărțile astrale personale ale fiecărei zodii. Putem privi înapoi la tranzitele astrologice de-a lungul istoriei și le putem compara cu astrologia actuală în speranța de a înțelege ce se întâmplă. Studiul aspectelor astrologice ne ajută să facem alegeri inspirate. Mulți cred că planetele ne controlează și nu pot fi folosite pentru a prezice viitorul. In realitate, astrologia oferă un context experiențelor noastre și ne poate preveni despre ceea ce urmează.

Când ne uităm la tranzitele astrologice, este ca și cum am primi o prognoză meteo cosmică. De acolo, putem alege cum să mergem mai departe. De exemplu, dacă știm că va ploua, ne putem aduce umbrela. Din aceasta perspectiva, ne putem modela viitorul.

Timpul astrologic din 2020 a fost greu si complicat. Pe tot parcursul anului, în Capricorn s-au adunat planete puternice. Capricornul ne vorbește despre structură, sisteme și stabilitate. Saturn, Jupiter și Pluto lucrează pentru a reconstrui aceste zone.

2020 este încă un an intens și nu este ușor pentru majoritatea oamenilor – în special pentru cei care sunt empatici, sensibili și care țin la ceilalți. Inimile noastre suferă de nedreptatea, dezechilibrul și toxicitatea apărute în aceste vremuri. Este în regulă să simți că nu există speranță. Este în regulă să te simți epuizat. Este în regulă să te simți confuz.

Dar, potrivit astrologiei, există speranță. Tranzitul astrologic din decembrie deschide următorul capitol al poveștii noastre colective. Este un început absolut nou. De-a lungul întregului an 2021 și nu numai, sunt multe de așteptat.

Iată două motive pentru care vom simți o schimbare în decembrie.

Eclipsa solară totală din Decembrie în Săgetător – 14 Decembrie 2020
Energia eclipsei ajunge direct la subiect. Este ca un tren de mare viteză care ne duce direct la destinații. Sau o ajustare chiropractică care ne aliniază coloana vertebrală, astfel încât energia noastră să curgă fără întrerupere. O Eclipsă apare atunci când Soarele, Pământul și Luna se aliniază. Această Eclipsă se reunește în Săgetător.

Săgetătorul este despre potențialul nostru. Cuvântul imposibil nu exista in vocabularul acestor nativi iar aceasta este o stare de spirit mare pentru energia Săgetătorului . Este vorba despre învățare, extindere și aventură. Spiritul liber este dispus să încerce ceva nou. Vizionarul vine cu o idee care schimbă jocul. Această Eclipsă se conectează la Centrul Galactic. Centrul Galactic este exact cum sună – centrul galaxiei noastre. Ori de câte ori această energie este activată, ceea ce se întâmplă în timpul Eclipsei din decembrie, primim o doză de conștiință cosmică.

Această Eclipsă ne amintește să privim cerul nopții și să ne amintim că există mai mult decât realitate fizică. Este o invitație să ne deschidem inimile și mințile către Univers. Pentru cei care sunt visători, au conștiința spirituala și iubesc să exploreze, această energie le va îmbogăți sufletul.

Este timpul să pătrundem în imaginea de ansamblu. Este vorba de a-ți realiza cele mai indraznete vise și de a crede în ele. În acest tărâm, optimismul este oxigen pentru suflet. Într-o lume care ne oferă multe motive pentru a fi pesimiști, provocarea este să menținem o atitudine zambitoare.

Marea conjuncție – 21 Decembrie 2020
La aproximativ o săptămână după Eclipsa de Soare, Jupiter și Saturn se reunesc în Vărsător. Când aceste două planete își unesc forțele, astrologii o numesc „Marea conjuncție”.

Saturn guvernează realitatea fizică, ceea ce înseamnă că energia se joacă într-un mod real. Jupiter reprezintă noroc, potențial și o doză de noroc. Pe măsură ce se reunesc, există manifestarea posibilității, a dezvoltării potențialului și oportunității. Acest tranzit are loc în Vărsător. Energia din Vărsător se referă la colectiv, la comunitate și la binele mai mare.

O analogie pentru a ilustra Vărsătorul este un stup de albine. Toate albinele au un scop comun și lucrează împreună. Omenirea poate învăța de la albine. Marea Conjuncție pune bazele unui viitor de lucru în echipă, conexiune și colaborare.

Ultima dată când s-a produs acest tranzit a fost la începutul anilor 1400. Acea perioadă a anunțat sfârșitul veacurilor întunecate ale Evului Mediu, începutul Renașterii și eroi grandioși precum Ioana de Arc.

Înainte de Renaștere, umanitatea se afla într-o perioadă afectata de boli, ciuma și probleme intre clasele sociale. Această perioadă a istoriei a generat apariția oamenilor care gândeau independent și credeau că viața lor avea un sens. Au apărut artiști geniali, iar indivizii au început să-și exprime creativitatea. Descoperirile științifice au condus la noi moduri de gândire, iar umanismul a încurajat inteligenta umană.

Oamenii simpli au învățat să citească și să scrie, ceea ce i-a determinat să gândească singuri. În cele din urmă, Renașterea a schimbat modul în care oamenii se vedeau pe ei înșiși și lumea din jur.

Putem vedea asemănări între situația de atunci și de acum?

În prezent, lumea pare destul de întunecată. Ne confruntăm cu multe schimbări și finaluri. Un virus nociv și revoltele sociale au un impact serios asupra lumii. Pe atunci, bolile și conflictele dintre clasele sociale erau în plină desfășurare. În anii 1400, oamenii au început să gândească diferit. Astăzi, mulți oameni ar putea beneficia de aceasta perioada de a regândi cine sunt ei și locul lor în lume.

Marea Conjuncție în Vărsător în acest decembrie pe 21 este un moment de cotitură colectiv. Este o Renaștere. Renașterea a durat câteva secole, deci această schimbare nu este neapărat una rapidă.

Este cel mai întunecat moment înainte de zori și, conform tranzitelor astrologice, dimineața si lumina vine în decembrie 2020. Anul 2021 este un nou început, dar este în regulă să te simți copleșit de întunericul actual. Ia-ți timp să fii blând și răbdător cu tine însuți. Ne pregătim pentru o energie interesantă, dar până atunci, îngrijirea de sine și compasiunea sunt esențiale.

Sursa: ce spun astrele


About the author

Maya O.

View all posts