indragostesti luna in care te-ai nascut

Atât de ușor e să te îndrăgostești, în funcție de luna în care te-ai născut!


Luna în care te-ai născut poate să spună cât de greu sau cât de ușor îți este să te îndrăgostești. Haide să vedem!

Ianuarie

Unul dintre motivele pentru care oamenii se îndrăgostesc de tine este ambiția și scopul vieții tale. Dar motivul pentru care ești greu de iubit este acela că ești greu de mulțumit, ești foarte încăpățânat, nu știi cum să-ți exprimi emoțiile.

Februarie

Cel mai bun lucru în dragoste pentru tine este dragostea de libertate. Ești incitant, imprevizibil și curajos. Cu toate acestea, este greu să te îndrăgostești, pentru că ești încăpățânat, nu știi cum să-ți ceri scuze și ești prea sensibil la lucruri irelevante.

Martie

Datorită naturii tale fidele și sincere, oamenii au încredere în tine și le place să fie lângă tine. Singurul motiv pentru care nu te poți îndrăgosti cu ușurință este că îți oprești sentimentele.

Aprilie

Îți este greu să te îndrăgostești, pentru că poți deveni agresiv, uneori, din dorința de a controla sentimentele celor din jur. Dacă te-ai înțelege mai bine pe tine. ți-ar fi mult mai simplu!

Mai

Motivul pentru care oamenii se îndrăgostesc de tine este că ești foarte motivat, ai un intelect minunat și o curiozitate desăvârșită față de lumea din jurul tău.

Iunie

Este ușor ca cineva să se îndrăgostească de tine, pentru că ești foarte sensibil. Îți place să glumești, așa că oamenilor nu le este deloc greu să se apropie de tine.

Iulie

Oamenii sunt atrași de tine datorită personalității strălucitoare, magnetice, dar și tu ești foarte cinstit și chiar îți pasă de sentimentele altora.

August

Ești un lider și un manager înnăscut, ești neînfricat atunci când vine vorba de dragoste. Dar dragostea pentru tine poate opri mânia și gelozia necontrolată. Starea ta de spirit se schimbă foarte repede, iar oamenii nu sunt siguri ce parte a naturii tale o vor vedea în următorul minut.

Septembrie

E greu ca cineva să se îndrăgostească de tine, pentru că ești prea critic față de ceilalți.

Octombrie

Motivul pentru care ceilalți se îndrăgostesc cu ușurință de tine este generozitatea. Tu pui oamenii pe lista priorităților tale.

Noiembrie

În tine, oamenii găsesc multe lucruri de care se pot îndrăgosti: ești romantic, grijuliu și foarte afectuos.

Decembrie

Te-ai născut într-una din cele mai fericite luni ale anului, așa că oamenii se îndrăgostesc ușor de tine. Ești loial, demn de încredere, activ și ai un simț al umorului desăvârșit.


Loading...

About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *