Atât timp cât sunteți în această lume, veți fi supuși unor energii care nu rezonează cu voi


Indiferent cine ești și la ce nivel de vibrație te afli, atât timp cât trăiești în această lume vei fi supus unei avalanșe de energii dintre cele mai diferite. Depinde de tine cum reacționezi/ răspunzi acestor energii.

Indiferent cât ești de avansat din punct de vedere spiritual, vei întâlni oameni de tot felul, care au diverse niveluri de vibrație. Ei îți „oferă” diverse opțiuni și tu alegi la ce spui „Nu” și la ce spui „Da”, ce inviți/ primești în viața ta și ce nu. Dacă tu ești o ființă care și-a asumat Suveranitatea personală și care își onorează adevărul, vei spune „Da” doar la ceea ce rezonează cu tine, la ceea ce este aliniat cu valorile și principiile tale.

Spre exemplu, mie, unul, încă de când eram copil, nu-mi plăacea când diverse persoane îmi dădeau sfaturi nesolicitate sau când cineva îmi spunea ce „trebuie” să fac sau își dădea cu părerea fără să-l întrebe nimeni. În astfel de situații, eu am simțit mereu ceva de genul „Nu-mi spune tu mie ce să fac! Nu-mi spune tu mie cum să fiu! Eu știu cine sunt și știu că am venit aici, pe Pământ cu o Misiune. Vezi-ți de treaba ta!”.

Am simțit încă de copil că acei oameni încercau să-și transfere propriile limitări asupra mea.
Nu mă interesează sfaturile unor necunoscuți care se bagă în seamă fără să le-o ceară nimeni și care se cred îndreptățiți să-mi spună mie ce „ar trebui” să fac.

Când este vorba despre persoane apropiate, cu care rezonez, cu care discut despre diverse lucruri, este altceva; mă interesează opinia lor.

De fiecare dată când o persoană necunoscută îmi trimite vreun comentariu/ mesaj în care îmi dă sfaturi nesolicitate sau îmi spune că „ar trebui” să fac una sau alta, știu că este vorba pur și simplu despre o energie și aleg să spun „Nu”. Și nu e vorba că nu sunt deschis la alte opinii; este vorba despre faptul că sunt dispus să primesc sfaturi doar de la oameni care mă cunosc și care mă înțeleg, care rezonează cu mine.

Nu mă interesează sfaturile unor necunscuți care nu mă cunosc, dar se consideră suficient de competenți ca să-mi spună mie ce „trebuie” să fac, deși nu le-am cerut părerea.
Eu știu cine sunt și știu ce am de făcut, nu am nevoie să-mi dea indicații niște necunoscuți care cel mai probabil au alt nivel de vibrație decât mine (dovadă că se simt îndreptățiți să dea sfaturi nesolicitate unei persoane pe care nici măcar n-o cunosc). (Phil Good)


About the author

Maya O.

View all posts