ajutorul autosugestiei

Autosugestia vă scapă de cele mai grave probleme!


Specialiștii confirmă la unison că inconștientul execute ceea ce noi îi ordonăm. Cum reușim acest lucru? Cu ajutorul autosugestiei, care vă poate scăpa de probleme foarte grave.

Repetați-vă zilnic o propoziție!

Știați că subconștientul este incredibil de receptive la lucrurile simple? Încercați și veți vedea.

Dacă, de exemplu, v-ați despărțit de cel/cea pe care îl credeați iubirea vieții și credeți că nu puteți trece peste acest moment, spuneți în fiecare zi că sunteți bine, sunteți frumoasă și Dumnezeu va avea grijă să vă scoată în cale persoana care vă trebuie. Știți ce se va întâmpla? Finalul va fi cel dorit! Atenție! Este extrem de important ca propozițiile pe care le spuneți să fie doar pozitive!

Specialiștii ne învață ca atunci când v-ați decis asupra formulei pe care trebuie să o rostiți, să o spuneți în fiecare zi, fără să o schimbați. Și acest lucru trebuie să dureze câțiva ani.

Ar fi indicat să spuneți cuvintele ori de câte ori simțiți nevoia, dar în liniște, în așa fel încât să nu fie nimeni și nimic care să vă distragă atenția. Ca să puteți să vă fiți concentrați așa cum trebuie, fixați-vă privirea pe un punct fix.

Cu ajutorul autosugestiei, oamenii de știință spun că au existat multe persoane care s-au vindecat de anxietate, fobii, alergii și chiar și boli psihosomatice.

Felicia Iederă


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns