Avem nevoie de mama si cand suntem mari

Avem nevoie de mama, chiar și când suntem mari. Te recunoști în aceste 10 situații?


“Fără mamă nu se poate iubi. Fără mamă nu se poate muri.” Hermann Hesse
Și am spus multe cu asta, nu?
Însă nu am spus totul, în viață, la fiecare pas avem nevoie de mama, indiferent de vârsta pe care o avem, cât avem mamă suntem copii…
Spune-mi dacă și tu ai nevoie de mama când:

1. TE SIMȚI TRISTĂ ȘI DEZORIENTATĂ

Mama este acolo și îți ascultă necazurile pe care nu le împărtășești cu nimeni, asigurându-te că totul va fi bine. Când mama îți spune asta, simți că poți muta munții din loc.

2. AI NEVOIE DE UN SFAT ÎN DRAGOSTE

Mama știe ce simți când iubirea nu este chiar la ea acasă, în sufletul tău. Mama știe mai bine cum sunt bărbații și ce ai de făcut.

3. VREI SĂ O BUCURI PE DEPLIN

Mama este prima care se bucură pentru reușitele tale și se simte împlinită, prin ceea ce realizezi tu în viață.

4. NU ÎȚI IESE MÂNCAREA

Ți s-a tăiat maioneza? Mama știe cum să o repari! Ți-a dat fasolea în foc, tot ea știe secretul! Mama știe mai bine, în orice situație!

5. VREI SĂ ÎI ARĂȚI CĂ O IUBEȘTI

Când suntem copii, mama este universul nostru, apoi, pentru o perioadă ceva se rupe, se numește adolescență! Când începem să ne maturizăm conștientizăm greșelile făcute și, încercăm pe tot posibilul să îi arătăm mamei cât o iubim. Iubește-o infinit, mama va fi cea mai mare pierdere din viața ta, când nu o vei mai avea!

6. EȘTI BOLNAVĂ ȘI NU ȘTII CE SĂ FACI

Nimeni nu se îngrijorează mai mult pentru tine, decât mama… Îmi amintesc cum eram mică și am făcut febră în somn, brusc, eu nici măcar nu simțeam asta, însă mama m-a trezit din somn pentru că simțise că ceva se petrece cu mine. Mama, are puteri magice!

7. NU ÎNȚELEGI DE CE LUMEA ESTE ATÂT DE REA

Mama ți-a spus că poți rezolva orice cu bunătate, iar la maturitate nu înțelegi de ce oamenii cred altfel. Tot mama va fi cea care elucidează misterul, așa că o suni…

8. VREI SĂ AI FRUMUSEȚEA NATURALĂ A MAMEI

Doar ea îți poate spune cât ești de frumoasă, căci în ochii ei ești perfectă. Așa că, atunci când crezi altceva despre tine, doar întreab-o pe mama!

9. AI NEVOIE CA CINEVA SĂ ÎȚI COASE

Nimeni nu coase mai bine ca mama, așa că poți sta la casa ta, dar când ai nevoie să îți coase un nasture, tot la ea te duci…

10. AI NEVOIE DE O ÎMBRĂȚIȘARE ȘI SĂ TE SIMȚI IUBITĂ

Brațele mamei sunt cuibul în care ne refugiem indiferent de vârstă!


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns