Ce recomandă budistii

Budiștii ne recomandă să nu spunem niciodată aceste 7 lucruri!


Sunt anumite lucruri pe care nu ar trebui să le spuneți, ci ar trebui să le păstrați pentru voi.

Acestea sunt regulile sacre ale budismului:

1. Nu repetați ceea ce ați auzit

Bârfa este considerată că fiind un lucru negativ. Dacă ați auzit ceva, păstrați pentru voi. Nu duceți mai departe energia negativă.

2. Nu împărtășiți realizările voastre spirituale

Această înaltă înțelepciune, armonie spirituală și energie aparțin numai vouă. Singura dată în care puteți împărți acest lucru cu cineva este atunci când acea persoană are nevoie într-adevăr de un mentor spiritual.

3. Nu vorbiți despre neajunsurile voastre

Nu este nevoie să te plângi cuiva despre propriile neajunsuri și să te umilească. Deci, vei arăta doar slăbiciune, stimă de sine scăzută și îți reduci puterea spirituală.

4. Nu vă povestiți relația

Despre orice relație, de prietenie, dragoste sau muncă. În caz contrar, acestea vor slăbi cu timpul.

5. Nu vorbiți despre planurile viitoare

Nu este nevoie să provocați excesul de invidie în ceilalți, deoarece acest sentiment are o energie puternică, care poate afecta rezultatul final. Pentru a nu vă strica planurile, nu spuneți nimănui despre ele.

6. Nu vă lăudați cu realizările

Nu deveniți un egoist, nu vă concentrați prea mult pe propriile voastre succese, nu vă bucurați și nu-i umilți pe ceilalți, pe fundalul victoriilor personale.

7. Nu vă lăudați cu faptele voastre bune

Să înțelegeți că ați făcut bine este un lucru benefic pentru sufletul vostru. Nu trebuie să strigați în gura mare dacă ați făcut o faptă bună. Faptele bune vor fi răsplătite într-o zi. Să fiți mulțumiți sufletește că ați putut să ajutați. Aceste fapte vă cresc energia pozitivă.


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts