calități incredibile scorpion

Calitățile de neegalat ale zodiei Scorpion…


Aveți nevoie de un bărbat șarmant, seducător, dar mai ales pasional? Cu siguranță, trebuie să vă orientați către un Scorpion și nu veți regreta. Iată ce calități incredibile are acesta…

Cuceritor înnăscut

Înzestrat de Dumnezeu cu o inteligență aparte și cu o intuiție ieșită din comun, Scorpionul este totodată și un cuceritor desăvârșit, care nu ratează nici o ocazie să arate cine este și ce poate.

Dar dacă a dat peste femeia care l-a captivat, acesta nu o va mai lăsa să-I scape. În consecință, doamnelor, dacă v-ați îndrăgostit de un Scorpion și el nutrește aceleași sentimente pentru dumneavoastră, ați putea face cuplul perfect și ați putea avea o viață de-a dreptul minunată. Atenție, însă! Scorpionul dacă și-a pus ceva în minte, va face orice ca să ducă la îndeplinire acest vis.

Și asta pentru că are încredere deplină și el și niciodată nu se mulțumește cu puțin, ci vrea mereu să se autodepășească. Atunci când se îndrăgostește de cineva, Scorpionul vrea să fiți doar a lui. De aceea, trebuie să fiți foarte atente când puneți cărțile pe masă.

Pe de altă parte, Scorpionul nu suportă să fie refuzat, atunci când vrea să facă amor. Dacă veți face însă acest lucru, din diferite motive, să nu vă plângeți că s-a reorientat.

Totuși, dacă v-a ales pe dumneavoastră, ținând cont de cât de mofturos este, Scorpionul vă consideră o femeie cu adevărat specială. Nu aveți de făcut altceva decât să vă bucurați de iubirea lui.

Felicia Iederă


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts