Vampirii energetici în zodii

Care sunt vampirii energetici ai Zodiacului… Ferește-te de ei!


Uneori suntem înconjurați de personalități epuizante emoțional și nu este nimic mai rău decât să ai o relație cu o persoană toxică, chiar dacă la suprafață este foarte prietenoasă.

Cine este un astfel de vampir, printre semnele zodiacale?

Scorpionul

Acesta este cel mai otrăvitor dintre toate semnele. Tot ceea ce spui va fi folosit împotriva ta și vei regreta cândva. Acești oameni manipulează întotdeauna situația din spatele tău. Poate că nu înțelegi ce fac, dar asigură-te că nu iei parte la complotul său. Acești oameni sunt atât de toxici, încât pot convinge cu ușurință pe alții că tu ești cel rău și toxic. Așa că fii atent.

Berbec

Berbecul va încerca să te facă să simți că ești un nimeni. El știe să spună lucruri rele despre tine, pe care chiar ajungi să le crezi. Orice Berbec, îți va spune adevărul despre ceea ce el crede despre tine. Și dacă începi să obiectezi, atunci va trebui să suporți consecințele. Acest semn nu se va opri de la nimic, pentru a-și atinge scopul.

Fecioară

Deși acest semn, la prima vedere, nu arată ca un vampir energetic, este foarte înclinat la acest lucru. Fecioarele sunt, de obicei, perfecționiste, iar această calitate îi face prea critici față de ceilalți. Când nu faci ceea ce vor ele, situația poate deveni neplăcută, deoarece Fecioarele au obiceiul să le amintească oamenilor despre toate neajunsurile lor.

Săgetătorul

Săgetătorii sunt, de obicei, calmi și buni, dar dacă starea lor de spirit se schimbă, ar trebui să fii atent. Când Săgetătorul este supărat pe tine, devine toxic și foarte pretențios. Dacă, de exemplu, ești colegul său, te va face să te simți inferior, din punct de vedere intelectual, în comparație cu el. Scopul Săgetătorului este de a-i face pe toti să gândească asemeni lui.

Vărsătorul

Vărsătorul poate fi tiran, suge energia pozitivă de la alții… Alături de Vărsător, ai întotdeauna nevoie de aprobarea sau permisiunea sa, pentru acțiunile tale. Acestui semn îi place să controleze oamenii și situațiile. El este rece, crud și nu știe să aibă grijă de sentimentele altora.


Loading...

About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *