Casa albă este bântuită

Casa Albă, un loc bântuit?


Să fie oare Casa Albă, locul unde și-au dus existența, de-a lungul vremii, cei mai puternici oameni ai lumii, un loc bântuit, iar însuși președintele Americii, păzit de un extraterestru?

Sunt întrebări la care cu greu cineva poate răspunde, dar un lucru e cert: la Casa Albă se întâmplă lucruri ciudate…

Baza secretă

Piatra de temelie a Casei Albă a fost pusă pe data de 13 octombrie 1792, iar într-un jurnal păstrat de însuși comisarul pentru construcții din Districtul Columbia se arată că fundațiile au fost săpate chiar de sclavi, în timp ce alte lucrări aparțin imigranților, în speță irlandezi și italieni, cei mai mulți fără cetățenie.

În cei opt ani de construcției, se estimează că prețul s-ar fi ridicat la peste 2,4 milioane de dolari, iar când construcția a fost finalizată pereții de gresie au fost acoperiți cu un amestec de var și orez lipici, ca să ofere casei o culoare… familiară. Puțini sunt însă cei care știu cu adevărat care este mărimea Casei Albe. Și asta pentru că o mare parte din aceasta este distribuită în subteran și acoperită de copaci și grădini.

Casa Albă are 6 etaje si 5110 mp dar și 132 camere și 35 de băi în cele două etaje supraterane, 28 șeminee, 8 scări, 5 bucătării, iar la cel de-al treilea etaj se găsește un… solar, o sală de jocuri, Linen Hall, un bufet și o cameră despre care nimeni nu povestește nimic. Cu ceva timp în urmă, o știre a zguduit întreaga lume a presei internaționale.

Despre ce este vorba?

La Casa Albă se excava o groapă uriașă, chiar pe peluza din fața Biroului Oval. E de la sine înțeles că oficialii au păstrat totul sub tăcere, preferând să spună doar că este vorba despre o îmbunătățire a infrastructurii instalațiilor sanitare… Jurnaliștii americani nu s-au lăsat duși cu vorba însă și au fost de părere că în acel moment s-a lucrat la un buncăr.

Președintele Americii, păzit de reptilian?

Și tot la Casa Albă, mai precis la Mount Weather există și o bază secretă, despre care se spune că ar fi dotată cu apartamente private și dormitoare, străzi, cofetării, spitale, un sistem de purificare a apei, o centrala electrică și birouri, dar și… un lac de dimensiuni mici, alimentat de la o anume sursă.

Și tot aici există un sistem propriu de transport, constând în mașini electrice dotate cu baterii reîncărcabile, care se pot plimba pe străzile orașului subteran în voie. Există voci care spun că în cazul unui război nuclear, preșentele Americii se poate îmbarca la bordul unui Boeing 747 special, care poate fi alimentat cu carburant in timpul zborului. Ce înseamnă asta?

Conducătorul lumii ar putea sta în aer nu mai puțin de trei zile continuu! Ulterior, președintele ar ateriza la Mount Weather și dus în una dintre aripile bazei, care a fost denumită… Casa Albă, un loc neștiut de nimeni de unde liniștit, ar putea lua deciziile cele mai bune în guvernarea SUA. În ceea ce privește paza președintelui Americii, după ce un video a făcut înconjurul lumii cu câțiva ani în urmă, gurile rele vorbesc că acesta ar fi păzit de un reptilian, care își schimbă forma…

Felicia Iederă


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts