Câteva lucruri care nu sunt potrivite să le discuți cu partenerul tău


Dacă vrei să ai o relație frumoasă, trebuie să fii sinceră cu partenerul tău, dar există anumite lucruri pe care ar fi bine să nu i le spui, oricât de mult ai vrea.

În viața adevărată nu trebuie să împărtășești partenerului toate gândurile care îți vin în cap. Se întâmplă adesea ca tăcerea să fie de aur.

Ai mare grijă să nu îi spui partenerului tău următoarele lucruri:

Că ți-ai înșelat fostul partener

Probabil încă îți este rușine de acea aventură, dar cui îi mai pasă de asta? Aflând despre trădare, actualul tău partener ar putea să nu fie tare entuziasmat de acest lucru și relația voastră chiar s-ar putea rupe.

Prietena ta își înșală iubitul

Nu este tocmai un lucru plăcut sau unul de invidiat. Partenerul tău ar putea crede că ești la fel de imprevizibilă. Dacă nu vrei să înceapă să se îndoiască de tine, mai bine nu vorbi despre lucruri care nu vă privesc pe voi doi.

Prietenul lui arată interes față de tine

Desigur că, dacă această situație s-a repetat de prea multe ori, ar trebui să recunoști iubitului tău că prietenul lui se comportă urât față de el. Însă dacă acest lucru se întâmplă pentru prima dată, ar fi mai înțelept să nu îi zici nimic despre asta. Acest lucru îți va oferi ocazia să nu distrugi o prietenie dintre ei doi, mai ales dacă a fost o simplă neînțelegere.

Te simți atrasă de alt bărbat

S-ar putea să simți că nu este nimic în neregulă în a arăta admirație față de tipul chipeș care locuiește alături. Dar e o mare greșeală să recunoști iubitului tău acest lucru. Ego-ul lui va fi rănit și va deveni foarte supărat. Sigur nu vrei să se întâmple asta.

Nu o suporți pe mama lui

Faptul că nu îți place femeia care i-a dat viață iubitului tău îl poate întoarce împotriva ta. Dacă nu te simți confortabil să petreci timp cu rudele lui, încearcă să găsești o situație de compromis.

Eforturile lui nu te fac fericită

Poate este vorba despre o cină pregătită de el sau alte lucruri… Orice ar face, trebuie să fii fana lui. Vei fi surprinsă cum devine din ce în ce mai ușor pentru iubitul tău să facă lucrurile mai bine dacă îi vei spune că este foarte bun în ce face.
Totuși, dacă îți dorești o relație cu adevărat sinceră, comunică cu omul de lângă tine despre orice. Sinceritatea vă va apropia mai mult decât abandonarea unor discuții importante.

Sursa: devorbacutine


About the author

Maya O.

View all posts