Ce pui pe masă de Crăciun

Ce aranjamente să pui pe masa de Crăciun


Cum să faceți ca masa de crăciun să arate cu adevărat de vis? Nu aveți altceva de făcut decât să fiți inventivi și să alegeți aranjamente spectaculoase. Iată ce puteți să faceți.

Folosiți tot ce aveți în casă

Pentru a aranja masa tradițională de Crăciun nu aveți nevoie să cheltuiți sume imense de bani. Puteți folosi absolut tot ce aveți în casă, de la simplele boluri de sticlă, la cupe de înghețată, sfeșnice sau suportul pentru fructe. Cu acestea, dacă aveți puțin talent, puteți să faceți niște ornamente cu totul inedite.

Nu vă trebuie decât ceva ramuri uscate pe care să le colorați și ojă sidefată, conuri de brad, mărgele, globulețe mici sau orice aveți strălucitor. Și apropos… dacă puneți zahăr pe fundul unui pahar, veți crea impresia de zăpadă. Ați văzut cât de simplu poate fi?

Ornamente în formă de îngerași

Puteți alege, de asemenea, o față de masă albă sau aurie, șervețele bineînțeles în același ton de culoare și tacâmuri la fel. Dacă doriți să puneți lumânări pe masă, nu optați pentru culori diferite de cele alese pentru masă. E neapărată nevoie să puneți ceva ornamente de Crăciun și printre platourile de pe masă.

Iar obligatoriu trebuie să folosiți și îngerași! O altă variantă este să folosiți ornamente mari, tacâmuri simple, față de masă și servețele într-o singură culoare. Specialiștii spun să nu combinăm prea multe stiluri și să încercăm pe cât posibil să nu încărcăm decorul.

Felicia Iederă


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts