Cadou Tauri

Ce cadouri preferă persoanele din zodia Taur!


Mari iubitori de rafinament, Taurii sunt extrem de pretențioși când vine vorba de un cadou, de aceea trebuie să fiți foarte atenți atunci când va trebui să le faceți vreun dar.

Iată care sunt cadourile cele mai potrivite pentru un Taur…

Bijuteriile prețioase sunt cele mai indicate

Unul dintre cadourile pe care le adoră Taurii sunt bijuteriile prețioase, dar și eșarfele elegante, alături de vouchere de cumpărături, dar și băuturi fine parfumuri scumpe. Dacă vă hotărâți să invitați un Taur la masă, aveți mare grijă să alegeți un restaurant exclusivist, unde acesta poate alege din cele mai extraordinare feluride mâncare sau de ce nu, un cadru romantic.

Asta pentru că, nu uitați, Taurii pun un preț uriaș pe iubire. Și apropos de asta, o declarație de dragoste ar fi un alt cadou potrivit, la care Taurii pot reacționa foarte bine. De asemenea, Taurii adoră să meargă la teatru, operă sau să primească în dar un tablou sau o sculptură de calitate. Culorile potrivite pentru a fi oferite Taurilor sunt nuanțele de galben, cărămiziu, portocaliu.

Și nu uitați niciodată ca pe lângă un cadou potrivit, Taurilor să le dați și un buchet de flori sau, de ce nu, o plantă superbă de apartament. E adevărat că Taurii fac parte din categoria celor pretențioși, dar dacă veți știți cum să vă purtați, le veți cuceri inima.

Felicia Iederă


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns