Ce elefant alegi poate spune cum este sufletul tău acum


În momentul în care ajungem pe lume, semnăm un soi de contract al sufletului, având un scop precis.

Fiecare suflet pe care îl întâlnim în viață, ne aduce fie o provocare, fie o lecție de învățat sau, de ce nu, o binecuvântare.

Dând un pas în urmă și privind per ansamblu, putem observa cum interferează sufletul nostru cu cele ale celor din jur.

Redactăm multe contracte de suflet, în urma cărora vom face rezumate cu lecțiile învățate și ne vom dezvolta propriul suflet, pe cât de mult posibil.
În acest moment, este foarte important să cunoști contractul în desfășurare și să știi pe ce anume trebuie să te concentrezi, tocmai de aceea, cei trei elefanți reprezintă trei categorii de contracte.

Tu pe care l-ai ales?

Ai în față un test minunat, creat de către Laurie Barraco, și care îți dă detalii importante despre acțiunea sufletului tău, din prezent.
Alege pur și simplu imaginea care rezonează cel mai tare cu tine și îți voi spune câte ceva despre contractul actual.

Ce elefant ai ales? Află ce spune acesta despre tine.

1.Frică și lipsa conștiinței

Sub acest contract, frica îți influențează în mare parte viața. De exemplu, tu vrei să mergi mai departe,însă când te gândești că ar trebui să îți riști toți banii din bancă, pentru un proiect nou, bați în retragere.

Mersul înainte pare a fi un vis extrem de îndepărtat, iar acest fapt îți acaparează întreaga existență.

Îți recomand să răspunzi la două întrebări: 1. Simți că ar trebui să ai o viață abundentă? 2. Crezi cu tărie că îți vei pierde resursele financiare?
Contractul sufletului lucrează la nivelul lipsei de conștientizare, iar acest lucru se datorează experiențelor trăite anterior.
Privește cu atenție procesul și antrenează-ți mintea să înceteze să mai proiecteze un viitor iluzoriu, doar așa vei putea trece peste acest impas.
Urmând acești pași, te vei bucura în curând de abundență.

2.Încredere în sine și identitate

Lipsa încrederii în sine te face să te simți inconfortabil atunci când ești în centrul atenției.

În mod inconștient, pui nevoile altora deasupra alor tale și te simți încărcat emoțional.

Când se întâmplă astfel de lucruri, contractul sufletului încearcă să găsească metode de individualizare, pentrua te determina să îți împărtășești darul cu toți cei din jur.

Chiar dacă te simți bine,jutându-i pe cei din jur, în mod ironic, toți cei pe care îi ajuți, te lasă baltă. Te întrebi de ce? Pentru că ei consideră că ești suficient de puternic să îți rezolvi sinur problemele.

Poți încerca să te vindeci, insuflându-ți în fiecare dimineață ideea că ești puternic și că trebuie să ai mai multă încredere în propriile forțe. Autocunoașterea joacă și ea un rol important în definirea caracterului tău de azi înainte.

Iubește-i în continuare pe cei din jur, dar nu uita de sufletul tău!

3.Abandonare și frica de schimbare

Un contract definit astfel, se referă la teama de a nu fi abandonat de cei din jur. Tu simți nevoia permanentă de a fi înconjurat de prieteni și îți este teamă ca nu cumva aceștia să te părăsească, dacă începi un proiect nou.

Ești conștient de toxicitatea unora dintre relații și că trebuie schimbat ceva, însă îți este teamă să nu rămâi singur.

În ceea ce te privește, ai avea nevoie de o curățare generală a grupului de prieteni și e alegerea doar a celor de calitate.

Niciun prieten adevărat nu îți va întoarce spatele doar pentru că vrei să evoluezi, nu uita asta!


About the author

Maya O.

View all posts