Inel cu piatra

Ce este bine să faci pentru a avea spor la bani în noul an!


Iată-ne ajunși în noul an și cu toții ne gândim cum să procedăm pentru ca în 2019 să avem cât mai mult spor la bani. Iată câteva sfaturi extrem de utile!

Ardeți o lumânare verde

Potrivit specialiștilor, verdele este culoarea sporului și a belșugului, de aceea este indicat să purtați pe degetul mic un inel cu piatră verde, pentru a atrage sporul la bani.

Bărbații trebuie să poarte inelul pe degetul mic de la mâna stângă, iar doamnele pe degetul mic de la mâna dreaptă. Pentru ca efectul să fie maxim, ar fi indicat ca piatra să fie jadul. De asemenea, pentru a nu alunga sporul banilor, nu e indicat să purtați vreodată un inel pe degetul mare de la mână.

Tot pentru a atrage banii de partea voastră, luați o bancnotă și împăturiți-o sub forma unui triunghi. Puneți această bancnotă în portofel și purtați-o cu dumneavoastră mereu.

Un alt mod de a atrage banii este să scrieți pe o lumânare verde de ce sumă de bani aveți nevoie ca să vă rezolvați problemele, iar în fiecare miercuri între orele 22.00 – 24.00 aprindeți lumânarea și lăsați să ardă.

Ritualul se face până când lumânarea arde până la capăt. Nu în ultimul rând, purtați mereu cu voi, un mic săculeț cu sare grunjoasă.

Felicia Iederă


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts