Glanda pineala

Ce este glanda pineală și cum face aceasta conexiunea dintre corp și suflet!


Glanda pineala are diverse denumiri precum, epifiza sau cel de-al treilea ochi. Aceasta mica glanda endocrina este situata in vertebrele creierului, mai exact între cele 2 emisfere, fiind parte a epitalamusului. Ea este responsabilă pentru secreția unor hormoni, printre care și secreția melatoninei… În perioada copilăriei, glanda pineala este mare, însă odată cu trecerea timpului, aceasta se micșorează, devenind aproape inactivă la maturitate, din pacate…

Conecteaza sufletul, la corp…

Ceea ce multi oamnei nu stiu despre aceasta glanda ca ea are capacitatea de a conecta sufletul, la corp. Odata ce glanda pineala este activata la lumea spirituala, incepeti sa simtiti ca aveti puterea de a cunoaste tot ce este in jurul vostru. O glanda pineala corect reglata va va duce in cealalta dimensiune, care este cunoscuta ca proiectie astrala sau vizualizarea de la distanta. Aceasta frecventa corespunzatoare poate fi realizata prin meditatie, yoga sau metode oculte.

Cel mai bizar lucru despre aceasta glanda pineala este ca cineva poate avea controlul fizic al altei persoane prin ea. Prin imbunatatirea si folosirea de vechi metode veti putea controla actiunile altor persoane si chiar controla gandurile lor. Fosta Uniune Sovietica si alte organizatii au facut cercetari, ani de zile, si au descoperit o multime de lucruri interesante despre aceasta glanda pineala. Multe civilizatii din istoria omenirii, vechii romani si egipteni au cunoscut secretele celui de-al treilea ochi si l-au descris folosind simbolul ochiului. Este mentionat, de asemenea, si in cultura catolica, la Roma.

Semnul glandei pineale se regaseste pe bancnote…

Acest lucru poate fi un pic uimitor, dar glanda pineala poate fi gasita pe spatele bancnotelor de 1 Dolar. “Ochiul care vede tot” pe partea din spate a bancnotei este de fapt capacitatea de a cunoaste gandurile si actiunile oamenilor, calatorind intr-o alta dimensiune. Cunoscand gandurile altei persoane, veti putea controla pe oricine. Cercetarile au mers mult mai departe, decat va puteti imagina. Se spune ca exista anumite ore in noapte in care creierul elibereaza substante chimice care permit sa va puteti conecta la anumite energii.

Fluorul, care predomina in multe lucruri cu care intereactionam, este periculos pentru glanda pineala. Distruge capacitatea sa de a echilibra hormonii produsi in corpul nostru. Un studiu realizat de Dr. Jennifer Luke s-a dovedit ca aceasta parte a creierului absoarbe majoritatea fluorului decat orice alta parte a creierului. Cel mai bun mod de a evita acest lucru este sa evitati sa intrati in contact cu fluorul. Daca nu avei grija, corpul se poate deconecta de la suflet. Nu veti mai avea conexiunea cu Dumnezeu si veti deveni sclavii acestei societati nemiloase!


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns