Ce înseamnă când visezi pe cineva?


Visul – o colecție de amintiri și gânduri care se reunesc ca un film cu buget mare. Visele noastre vin din mintea noastră; provin din toate datele pe care le vedem și le colectăm de-a lungul vieții noastre. Există o parte a creierului nostru numită „subconștient” și este locul în care ne stocăm toate temerile, vibrațiile, energia și gândurile.

Vedem tot felul de lucruri în visele noastre, atât bune cât și rele. Unele vise sunt frumoase și fascinante, lăsând un impact fericit asupra ta când te trezești. În timp ce alte vise sunt înfricoșătoare, acestea se numesc coșmaruri.

Când visezi pe cineva, înseamnă că deține o valoare specifică în viața ta. Înseamnă că există în viața ta, într-un fel sau altul. Înseamnă că te gândești (sau te-ai gândit) la el/ea. Înseamnă că există în mintea ta. Multe dintre acestea depind și de tipul de vis pe care l-ai văzut. Dacă ai văzut pe cineva într-un vis fericit, unde vezi mult verde și multă energie bună, atunci înseamnă că ești într-un loc bun cu acea persoană în viața reală. Dacă îi vezi într-o poziție incomodă cu tine, reflectă modul în care te afli în viața reală.

Când visezi la cineva în mod repetat
Când vezi întotdeauna aceeași persoană în visele tale, înseamnă că este esențială pentru tine. Înseamnă că fie trebuie să vorbiți cu ei, cât și să rezolvați anumite probleme între voi doi. Sau ar putea însemna, de asemenea, că inima ta vrea să spună ceva ce încă nu ai făcut. Visele noastre sunt de obicei filme generate aleatoriu, adesea. Dar dacă vedem pe cineva în mod constant în visele noastre, acesta are un sens mult mai profund pentru el.

A vedea pe cineva în mod constant în visele tale înseamnă că trebuie să te gândești la ce cauzează acest lucru. Trebuie să te gândești de ce sunt importante pentru tine și de ce mintea ta îți tot amintește despre ele. Mintilor noastre le place să ne reamintească lucrurile dacă sunt importante pentru noi și le tot amânăm.

Ce înseamnă când visezi că cineva moare?
Permiteți-mi să clarific un lucru; visele noastre nu sunt prezicători. Visele noastre nu ne prezic viitorul; ei ne prezintă viața. Dacă vezi pe cineva murind în visul tău, înseamnă că ești îngrijorat de el. Înseamnă că te stresezi continuu în legătură cu ei și vrei să fie fericiți în viață. Înseamnă că ești foarte apropiat de această persoană și că are un loc semnificativ în mintea ta.

Dacă ai văzut că cineva moare în somn, înseamnă că nu se află într-un loc fericit în viață chiar acum și știi asta. Înseamnă că te gândești constant la problemele lor și la modalitățile de a le remedia. Când vezi că cineva moare înseamnă că contează pentru tine, fie subconștient, fie conștient.
Ce înseamnă când cineva încearcă să te omoare în visul tău?

Când visezi că te lupți cu cineva
Când visezi să te lupți cu cineva, înseamnă că nu vezi ochi în ochi cu ei în viața reală. Înseamnă că aveți o mulțime de tensiune care se odihnește între voi doi și trebuie rezolvată. Trebuie să vorbești despre ceea ce s-a întâmplat și să te repare. Dacă te-ai luptat cu un prieten și nu ai remediat lucrurile cu ei după aceea, negativitatea reziduală îți va rămâne în minte. Vei continua să te gândești la luptă, subconștient. Și apoi vei începe să visezi la asta pentru că mintea ta a recunoscut frica.
În plus, înseamnă că ar trebui să ajungeți la rădăcina problemei și să încercați să o remediați cât de mult puteți. Uneori credem că emoțiile și temerile noastre nu ne vor împiedica, dar ei au puterea să ne facă orice. Nu credeți că visele voastre nu sunt importante; sunt.

Verdict:
Unii psihologi cred că mințile noastre subconștiente sunt conectate la un anumit nivel. Ar putea fi și cazul, dar încă nu a fost dovedit de știință. Dar, deocamdată, este doar o coincidență. Deci, pentru a recapitula, nu ar trebui să vă speriați niciodată de visele voastre. Fii deschis la ceea ce mintea ta încearcă să-ți arate. Interpretează-le și ajută la rădăcina cauzei.
Disclaimer medical: Gândurile exprimate în acest articol sunt ale mele. Cercetările făcute sunt ale mele. Nu sunt medic și nu dau sfaturi medicale. Dacă suferiți de tulburări de somn, vă rugăm să consultați cel mai apropiat medic.

Sursa: randuripentrutine


About the author

Maya O.

View all posts