Ce-l așteaptă pe fiecare semn zodiacal în anul 2021


2021 va fi un an prosper în ceea ce privește emoțiile. Reprezentanții semnelor zodiacale se vor simți foarte bine, iar starea lor de spirit va crește. Dar nu trebuie să ne bucurăm înainte de vreme, pentru că semnele zodiacale vor trece și prin momente tulburătoare și bucurii furtunoase. Ce a pregătit soarta și ce experiențe va aduce noul an?

Berbec

După ce va depăși starea mai rea de spirit de la începutul anului, Berbecul va intra în culmea fericirii și a prieteniei. Va trebui să facă față tuturor dificultăților la locul de muncă în februarie, dar care se pot agrava în martie. Banii îi vor aduce bucurii, dar și neplăceri. Multe dificultăți Berbecul va trebui să le întâmpine cu stoicism.

Taur

Anul 2021 îi va aduce Taurului o îmbunătățire în mediul familial, în rândul prietenilor, dar și pe plan sentimental. Taurul va trebui să se asigure din toate punctele de vedere până la mijlocul lui aprilie. Vor apărea noi oferte bune pe plan profesional în iunie. Cineva va avea nevoie de serviciile Taurului pe tot parcursul verii. Dar totodată Taurul va trebui să treacă și prin trădări și falsitate.

Gemeni

Începutul noului an este o perioadă favorabilă pentru Gemeni dacă nu vor face greșeli care să le lege mâinile. Cea mai fructuoasă perioadă pentru ei este martie-iulie. În același timp este posibilă o călătorie de afaceri. Veștile bune sunt așteptate în septembrie. Situația financiară va crește până la sfârșitul anului. Nu rămâne decât ca Gemenii să ia deciziile corecte și norocul îi va însoți până în octombrie. Din păcate, în noiembrie vor avea parte de dezamăgiri din cauza faptelor inutile.

Rac

Anul 2021 va începe cu un sacrificiu făcut pentru cineva apropiat. Pentru cei care studiază, anul va fi unul foarte favorabil. În dragoste Racii trebuie să se ferească de conflicte, mai ales vara. Dificultățile la locul de muncă cresc și la începutul lunii septembrie. În familie, Racul va avea parte de o explozie emoțională, dar și în relațiile cu prieteni și cu cei dragi. În decembrie Racii vor întâmpina anumite dificultăți din partea factorilor externi.

Leu

Pentru Lei, anul 2021 este unul destul de stresant. Relațiile cu cei dragi vor fi problematice, în schimb vor avea succes pe plan profesional. Există probabilitatea unei călătorii interesante de lungă durată. Leii vor întâmpina probleme birocratice, dar ele vor fi soluționate rapid. Unele știri importante din august pot afecta toate planurile Leilor. În august situația de la locul de muncă va fi în avantajul Leilor. În martie și decembrie Leii vor trebui să supraviețuiască unor valuri violente de emoții din cauza amintirilor din trecut, scrie devorbcutine.eu.

Fecioară

La începutul anului Fecioara va suferi un declin creativ. Înainte de a începe activități noi, trebuie să le termine cu bine pe cele vechi. La locul de muncă Fecioara va beneficia de un bonus sau o promovare. Prima jumătate a anului este favorabilă pentru a consolida anumite legături de afaceri. În relațiile cu copiii totul decurge bine și va avea parte de multă susținere. În august Fecioara va putea achiziționa un obiect foarte scump, dar necesar. În schimb în octombrie ar putea întâmpina anumite probleme. Fecioara se va confrunta cu promisiuni goale în mai și noiembrie.

Balanță

Balanța va avea parte de o atmosferă caldă și prietenoasă la serviciu, în schimb acasă familia Balanței va necesita maximă atenție, în special membrii mai în vârstă. În primele trei luni Balanța va avea dificultăți cu autoritățile. În februarie e posibil să aibă probleme de sănătate din cauza problemelor sentimentale. Venitul și achizițiile o vor încânta pe Balanță, dar va trebui să supraviețuiască dezamăgirii din cauza acțiunilor din primăvară până toamna târziu.

Scorpion

Mai multă pasiune și încredere din partea Scorpionului și va avea parte de noroc în dragoste și în fapte. Însă mare atenție: la sfârșitul lunii martie este posibil un accident. În familie totul va fi bine, în schimb la serviciu tensiunile cresc treptat spre sfârșitul anului. Nu trebuie să se încreadă prea mult în informațiile primite, căci pot fi greșite. Scorpionul va avea parte de călătorii de succes mai mult în prima jumătate a anului.

Săgetător

Anul 2021 va fi favorabil pentru Săgetător la început și la sfârșit. Restul anului va fi dificil din punct de vedere financiar, prin urmare este posibil să apară conflicte în familie. Ajutorul din partea rudelor va fi binevenit în mai. La locul de muncă Scorpionul va trebui să depună mult efort, ca să poată folosi situația în avantajul său în luna iulie. La sfârșit de august Scorpionul va avea parte de o poveste de dragoste care se poate încheia cu o dezamăgire.

Capricorn

Fiecare reprezentant al acestui semn zodiacal va trăi foarte diferit anul 2021. Totul depinde de data nașterii: unii vor avea noroc, alții nu. Capricornul va avea nevoie de odihnă pentru a se putea bucura de relațiile amoroase. La sfârșitul anului este posibilă o problemă de sănătate,însă dacă Capricornul va avea grijă de sănătatea sa pe parcursul anului, acest lucru va putea fi evitat. Va avea parte de o creștere a averii. Cei fără noroc vor avea succes în mai, dar pentru asta vor trebui să muncească din greu.

Vărsător

Vărsătorii mereu vor duce lipsă de timp pentru a reuși să facă tot ce și-au propus. Întâlnirile cu prietenii vor trebui reduse sau amânate și toată atenția va trebui să fie asupra muncii. Sunt interzise acțiunile negândite în mai și iulie. La sfârșitul anului Vărsătorul ar putea trece printr-o pierdere mare a obiectelor de valoare. Va trebui să fie foarte atent cu noii vecini.

Pești

În aprilie Peștii vor putea respira ușurați după o perioadă mai intensă și tensionată. Li se vor deschide noi oportunități pentru o iubire fericită. În problemele financiare este nevoie de mare prudență în octombrie. Crește riscul unui accident în decembrie.


About the author

Maya O.

View all posts