Asta mănâncă regina

Ce mănâncă regina Elisabeta a II-a la masa tradițională de Crăciun


Pentru faimoasa regină Elisabeta a II-a, Crăciunul a fost întotdeauna sărbătoarea sa preferată, motiv pentru care are grijă mereu ca toate lucrurile să meargă ca la carte, de la îmbrăcămintea care trebuie purtată până la meniu care, în fiecare an, e același.

Iată ce preferă să consume regina la masa tradițională de Crăciun…

Toată lumea petrecere sărbătoarea Nașterii Domnului la reședința regală din Norfolk

Potrivit tradiției, întreaga familie regală va petrece sfânta naștere a Mântuitorului la reședința regală din Norfolk.

Absolut toți membrii familiei au obligația să meargă la slujbă, apoi să stea împreună la masa tradițională de Crăciun. Surprinzător probabil pentru unii, regina adoră să consume rețete tradiționale și în fiecare an a cerut același meniu, din care nu lipsește friptura de curcan.

Meniul complet pentru masa de Crăciun are ca aperitiv salată cu homar, felul principal este compus din curcan la cuptor cu morcovi, păstârnac și varză de Bruxelles, iar desertul înseamnă renumita budincă de Crăciun cu cremă de coniac.

Membrii familiei regale se așează la masă în jurul orei 13.00, apoi toată lumea privește la televizor mesajul de Crăciun al reginei, scris chiar de ea.

Felicia Iederă


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts